MAIB a fost premiată pentru promovarea iniţiativei olimpice

Compania Visa, partenerul oficial al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice pe parcursul ultimilor 30 de ani, a apreciat la finele anului curent cele mai active bănci comerciale în domeniul promovării iniţiativei olimpice.   

Astfel, în contextul celui mai mare eveniment sportiv al anului 2016 – Jocurile Olimpice de la Rio, Moldova Agroindbank în parteneriat cu Visa a derulat, în perioada 25 februarie - 24 mai, campania promoţională „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice!”.

La finalul campaniei, în afară de premiul mare – o călătorie la Jocurile Olimpice de la Rio, MAIB a mai oferit 50 de premii – mingi şi rucsacuri originale tuturor câştigătorilor concursului.

“MAIB acordă o atenţie deosebită investiţiilor pe termen lung în domeniile care contribuie în mod direct la promovarea competiţiei, performanţei şi a modului sănătos de viaţă. De aceea, cu prilejul Jocurilor Olimpice din acest an n-am ezitat să demarăm o campanie în parteneriat cu Visa pentru a promova multiplele avantaje atât ale sportului, cât şi ale cardurilor Visa”, a spus Oleg Paingu, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al MAIB. 

În mod tradiţional MAIB susţine diverse echipe sportive din ţară, spartacheade între angajaţii sectorului bancar, campionate desfăşurate în scopuri caritabile. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok