MAIB a transformat filiala Briceni într-o instituţie europeană

Moldova Agroindbank a deschis uşile filialei renovate din oraşul Briceni, acesta fiind un eveniment important pentru bancă, de vreme ce filiala deserveşte un flux mare de clienţi.

Design-ul modern al filialei este în conformitate cu standardele de modernizare ale oficiilor băncii. În acest sens, MAIB Briceni a fost dotată cu tehnologii de ultimă oră, care vin să facilieteze lucrul filialei cu clienţii, punînd la dispoziţie servicii şi produse mult mai competitive.

La executarea lucrărilor de reconstrucţie s-au luat în considerare o serie de factori importanţi: securitatea, schema funcţională a spaţiilor de lucru şi modul de relaţionare spaţială între funcţiile existente. A fost modernizată şi zona de autodeservire 24/24 cu planificarea instalării unui bancomat performant “Cash-in”. Scopul acestei renovări a fost de a crea un spaţiu armonios, prin îmbinarea perfectă a culorilor, formelor şi materialelor utilizate.

Modernizarea filialei Briceni a fost sesizată şi de clienţii acesteia, care au remarcat faptul că noul design elegant al instituţiei, este şi unul confortabil. În acest sens, Lilian Guţu, directorul filialei MAIB Briceni, a menţionat: “În rîndul clienţilor, noul aspect exterior al filialei este perceput ca agreabil şi plăcut, căci ce-şi poate dori un client mai mult,  decît o deservire ireproşabilă în incinta unei instituţii moderne?!”

Astfel, filiala Briceni a fost transformată într-o instituţie contemporană cu spaţii funcţionale, diferit de aspectul rigid al sucursalelor bancare tradiţionale, care este perfect adaptată la nevoile clienţilor.

Vă prezentăm mai jos un reportaj foto al filialei renovate de la Briceni.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok