MAIB - apreciată pentru recunoaştere şi calitate

Pe data de 7 iunie 2016 a avut loc ceremonia de înmînare a premiilor pentru concursurile “Marca comercială a anului” şi “Premiul pentru realizări în domeniul calităţii”, anul 2015, organizate de Camera de Comerţ şi Industrie în parteneriat cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în cadrul „Galei businessului moldovenesc”. Moldova Agroindbank a participat la cele două concursuri alături de alte mărci comerciale naţionale, unde s-a învrednicit de două trofee importante.
 
În cadrul concursului „Marca comercială a anului”, BC„Moldodova Agroindbank”SA a obţinut Premiul Mare – „Mercuriul de aur” şi o diplomă de onoare la nominaţia „Marca consacrată”. Titlul înalt care a fost conferit pentru MAIB, la categoria „Servicii financiare, editoriale, de consum şi vînzări cu amănuntul” reprezintă recunoaşterea majoră de care se bucură instituţia, fiind calificată drept cea mai cunoscută din ţară. „Mercuriul de aur” a fost conferit băncii, de asemenea pentru contribuţia sa substanţială în dezvoltarea economiei naţionale.
 
Înalta distincţie a fost înmînată dlui Serghei Cebotari de către primul Preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur. Prezenţa sa a avut o semnificaţie aparte, evenimentul fiind organizat în contextul aniversării a 25-a de la declararea independenţei Republicii Moldova.
 
În cadrul celui de-al doilea concurs „Realizări în domeniul calităţii”, MAIB a fost decorată cu Premiul mare - „Zeiţa Calităţii”, care a fost acordat băncii în premieră. Această importantă distincţie a reconfirmat eficienţa metodelor de management al calităţii din cadrul băncii şi totodată, rezultatele semnificative obţinute de către MAIB la capitolul calitatea produselor şi serviciilor. Premiul a fost acordat pentru politica şi strategia aplicată de către bancă în domeniul managementului calităţii.
Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al BC Moldova Agroindbank a menţionat: „Obţinerea de către MAIB a premiilor pentru recunoaştere şi în domeniul calităţii sunt o dovadă veridică a locului care îl ocupă banca în sistemul bancar din ţară. Pe parcursul a 25 de ani de activitate, Moldova Agroindbank a plasat pe prim plan - clientul, stabilirea relaţiilor durabile de parteneriat, calitatea produselor şi serviciilor prestate. Rezulatatele obţinute se datorează şi angajaţilor băncii, care sunt implicaţi nemijlocit la transpunerea în viaţă a sistemului de management al calităţii de zi cu zi”.
Moldova Agroindbank deţine certificatul de acreditare ISO/CEI 27001:2013, singurul standard din lume care confirmă calitatea sistemului de management al securităţii informaţiei şi asigurarea deservirii la cel mai înalt nivel a clienţilor şi partenerilor.
 
BC „Moldova Agroindbank” SA a fost creată pe 8 mai 1991. MAIB este o bancă universală, deservind atât sectorul public cât şi cel privat. Cu o cotă de piaţă de aproximativ 30% la active, credite şi depozite, MAIB este liderul pieţei bancare din Republica Moldova. Acest statut este recunoscut de astfel de publicaţii internaţionale cu renume precum „Euromoney”, „Global Finance”, „Finance Central Europe”, „World Finance”, „The Banker”, care mai mulţi ani la rând au acordat MAIB titlul de „Banca Anului”. În 2016 MAIB a fost recunoscută drept „Cea mai bună bancă” de către influenta publicaţie internaţională Global Finance.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok