MAIB este „Leader in Card Performance 2021”, potrivit Mastercard

Palmaresul premiilor MAIB este completat în acest an cu trofeul „Leader in Card Performance 2021”, oferit de sistemul internaţional de plată Mastercard pentru realizările şi dezvoltarea soluţiilor de plată moderne din anul curent. 

Distincţia a fost înmânată în cadrul evenimentului „Mastercard Day”, care se desfăşoară anual în Moldova, fiind invitaţi în calitate de speakeri experţi internaţionali în business şi banking, reprezentanţii băncilor comerciale din ţară şi partenerii de dezvoltare. 

Irina Untilă, directorul biroului Mastercard din Moldova:

„Suntem onoraţi să avem alături parteneri valoroşi, alături de care avansăm digital în sectorul economic. În acest an ne-a reuşit să lansăm numeroase proiecte care au adus mai multă inovaţie domeniului bancar, mai multă comoditate şi siguranţă în folosirea cardurilor bancare. Vom continua să construim împreună o societate cashless şi să fim alături de clienţi oricând şi oriunde s-ar afla, prin soluţii de plată moderne, sigure şi simple în utilizare”.

Aliona Stratan, Prim-vicepreşedinte MAIB:

„Suntem extrem de mândri că am reuşit să oferim clienţilor şi mai multă plăcere de a face achitări cu cardul. Colecţia GAMA, lansată în parteneriat cu Mastercard, a înregistrat rezultate excelente: peste 350 de parteneri strategici şi peste 1500 de puncte comerciale în toată ţara, şi continuăm să ne autodepăşim. Împreună cu partenerul nostru Mastercard care mereu susţine inovaţiile, creăm experienţe plăcute clienţilor MAIB, indiferent de locul unde s-ar afla. Achitările cu cardurile MAIB sunt simple şi comode. Grija pentru marea familie a clienţilor MAIB este prioritatea noastră, de aceea continuăm să fim alături de ea în proiectele, evenimentele şi iniţiativele frumoase care contribuie la dezvoltarea unei societăţi cashless”.

Relaţiile de colaborare dintre MAIB şi compania globală de plăţi şi tehnologie Mastercard numără peste 20 ani de experienţă unică. MAIB emite o gamă largă de carduri bancare Mastercard, cele mai recente fiind colecţia de carduri GAMA – primele carduri cu cashback garantat din ţară. În anul 2019 şi 2020, Mastercard a premiat MAIB cu trofeul „Leader in Acquiring” din Moldova” - cel mai mare acceptant de carduri pe toate domeniile de business: POS terminale, ATM, comerţ electronic, terminale de autoservire, transport public, banca oferind clienţilor săi cele mai variate şi inovative soluţii de acceptare a plăţilor prin intermediul cardurilor bancare.

Despre Mastercard 

Masterсard este o companie tehnologică globală din industria plăţilor. Misiunea noastră este să dezvoltăm şi să fortificăm o economie digitală, care oferă priorităţi tuturor şi oriunde, prin intermediul tranzacţiilor sigure, simple şi accesibile bazate pe tehnologie. Folosind date şi reţele sigure, parteneriatele şi energiile noastre, oferim soluţii şi inovaţii care să ajute oamenii, instituţiile financiare, guvernele şi afacerile să-şi realizeze potenţialul său maxim. Cultura noastră şi tot ceea ce facem în interiorul companiei şi în afara ei, sunt determinate în funcţie de coeficientul de decenţă (decency quotient, DQ). Gestionăm afaceri în peste 210 ţări şi teritorii şi creăm o lume durabilă care oferă oportunităţi nepreţuite pentru toată lumea. 

Despre MAIB

MAIB este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, în topul clasamentelor performanţei bancare, cu peste 1/3 cotă de piaţă la indicatori, precum credite, depozite, active şi profit. MAIB este cel mai mare acceptant de carduri pe toate domeniile de business: POS terminale, ATM, comerţ electronic, terminale de autoservire. Prin reţeaua sa vastă, MAIB deserveşte aproximativ un milion de clienţi, persoane fizice, IMM-uri şi clienţi corporativi. În 2021, pentru al doilea an consecutiv, MAIB a obţinut titlul „Best Digital Bank Moldova”, oferit de Global Banking and Finance Review.  Totodată, MAIB a fost desemnată „Cea mai bună bancă în Moldova” de publicaţiile Global Finance şi Euromoney.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok