MAIB – în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor. Vino şi tu în echipa celor MAIBuni!

Moldova Agroindbank este în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor universitari. Acest lucru o demonstrează statistica internă şi cel mai recent studiu naţional la acest subiect, realizat cu suportul Camerei de Comerţ Americană din Moldova (AmCham Moldova). Potrivit studiului „Percepţia brandului angajatorului şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”, MAIB este considerată de respondenţi - studenţii absolvenţi ai universităţilor din Republica Moldova - cel mai bun angajator.

În acelaşi timp, Moldova Agroindbank este cel mai cunoscut brand de angajator din lista celor 12 propuse studenţilor spre alegere. 

„MAIB este unul dintre cei mai mari angajatori din ţară. Peste 2500 de profesionişti activează la MAIB, iar o bună parte sunt proaspăt absolvenţi ai universităţilor din Moldova. În fiecare an îi primim cu braţele deschide pe tinerii care îşi doresc să efectueze în cadrul băncii stagiul de practică. Mulţi dintre ei aleg să rămână în continuare în echipa noastră, datorită culturii corporative şi numeroaselor beneficii de care dispun angajaţii băncii. Mă bucur să văd păşindu-ne pragul tineri specialişti cu capacităţi extraordinare, dornici de schimbări şi creatori de iniţiative şi vreau să ştie că sunt întotdeauna bineveniţi la MAIB”, a menţionat Svetlana Bodaci, Director HR.

Studenţii aleg MAIB pentru valorile pe care le promovează banca – orientarea către client, transparenţa, spiritul de echipă, profesionalismul, încrederea, inovaţia şi agilitatea. De asemenea, în cadrul companiei se oferă oportunităţi de dezvoltare continuă, mediu plăcut de lucru în echipă, apreciere şi posibilitatea de a învăţa de la cei MAIBuni profesionişti – factori ce au acumulat cele mai mari aprecieri în rândul studenţilor care intenţionează să se angajeze. 

„Fiind studentă la specialitatea Matematici Aplicate, mereu mă întrebam: cât de întrebuinţate sunt abilităţile şi cunoştinţele primite la universitate pe piaţa muncii? Stagiul de practică la MAIB m-a făcut să înţeleg că studiile nu au fost în zadar şi aici pot să mă realizez în carieră într-un colectiv prietenos şi profesionist”, spune Ina Tabarcea, absolventă a Universităţii de Stat din Moldova, care în prezent este Analist Calitate Baze de Date în cadrul Departamentului Riscuri. 

„Cariera mea profesională a început la Moldova Agroindbank. Am venit în această echipă după absolvirea studiilor în cadrul Centrului de Excelenţă în Economie şi Finanţe, specialitatea Finanţe si Bănci şi deja de aproape un an activez în calitate de Operator Ghişeu Bancă, la Sucursala nr.1 din Chişinău. În acelaşi timp sunt student la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea Business şi Administrarea Afacerilor, cu frecvenţă redusă. 

Sunt foarte mulţumit de jobul pe care îl am. La MAIB avem o echipă veselă şi prietenoasă. Mă bucur că am ales să mă alătur acestui colectiv şi sper întotdeauna să fim MAIBuni”, ne-a comunicat Vladimir Eremciuc.
Vrei să faci parte din echipa MAIB?


Studenţii sunt invitaţi să expedieze CV-ul personal şi/sau scrisoarea de intenţie la adresa student@maib.md, indicând domeniul sau funcţia de care sunt interesaţi. Posibilităţile de angajare sunt disponibile atât cu program redus, cât şi cu program întreg, în funcţie de orarul de studii.

Împreună la Nivelul Următor! 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok