Maib invită producătorii autohtoni la conferința „Noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone”

Din apreciere pentru tot ce-i crescut acasă, în Republica Moldova, maib invită clienții și producătorii agricoli să participe la conferința practică cu genericul „Noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone”.

Urmărește conferința online:

Facebook: maib business

YouTube: maib

Evenimentul își propune să ofere cunoștințe și instrumente utile pentru ca orice producător din țară să știe exact ce are de făcut pentru dezvoltarea afacerii la nivelul următor: să descopere piața europeană, să își comercializeze producția pe rafturile din rețelele locale și, desigur, să facă tranziția la comerțul electronic, pentru a oferi clienților comoditatea plăților cashless.

Agenda evenimentului este aici.

Conferința va avea loc în data de 14 iunie a.c., între ora 13:00 și 17:00, atât offline, cât și online. Speakeri ai conferinței vor fi reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, ai Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, ai Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, USAID FTA, reprezentanți ai rețelelor locale de supermarketuri, producători agricoli și nu doar, dar și membri ai top managementului maib.

Clienții maib care deja au dezvoltat proiecte în domeniu vor împărtăși din experiențele lor, etapele parcurse, dar și provocările întâmpinate. Totodată, conferința va include o rundă de întrebări și răspunsuri, participanții fiind îndemnați să abordeze aspectele care îi afectează și îi interesează cel mai mult.

Speakerii vor aborda o varietate de subiecte care derivă din tematica evenimentului, inclusiv:

  • Importanța dezvoltării producerii;
  • Statistici și macroeconomie;
  • Cadrul legislativ actual referitor la măsurile de sprijin;
  • Raftul european – standarde de aliniere și instrumente de accesare a exportului de produse autohtone;
  • Raftul local - instrumente de creștere a prezenței produselor autohtone în supermarketurile locale;
  • Raftul electronic – avantaje și pași de implementare e-commerce.

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizată o zonă B2B, unde producătorii își vor putea expune o dată în plus gratuit produsele. Clienții interesați de participarea inclusiv la expoziție sunt invitați să se înregistreze aici până la 12 iunie.

Conferința este gratuită, cu înregistrare prealabilă, și se va desfășura în format hibrid (prezență fizică sau online).

Unim eforturi – dezvoltăm afaceri.

Maib – simplu și ușor!

 

Înregistrează-te

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok