Maib și Mastercard au premiat câștigătorii care vor merge în Istanbul la finala „UEFA Champions League”

Visul de a vizita unul dintre cele mai frumoase orașe europene - Istanbul - a devenit realitate pentru două câștigătoare ale promoției „UEFA Champions League 2023”. Cele două norocoase sunt Ana Agachi și Natalia Tihonova. Anume ele împreună cu partenerii lor  vor merge la finala ținută pe 10 iunie la Istanbul, unde Man City va face spectacol alături de Inter. Va fi un meci care va scrie istorie și care promite a fi un show de neuitat pentru fanii fotbalului. 

Câștigătorii au efectuat cumpărături în valoare de peste 400 de lei cu cardul Mastercard de la maib, au fost înregistrați în promoție și au câștigat bilete la meci pentru două persoane. Astfel, ei vor beneficia gratuit de bilete avia tur-retur, transfer de la aeroport și înapoi, două nopți de cazare, transport în ziua meciului și premii speciale de la UEFA Champions.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:
Maib și partenerul său de încredere Mastercard premiază 2 superbe doamne: Natalia Tihonova și Ana Agachi care vor avea parte de un spectacol fotbalistic la cel mai înalt nivel și o experiență de neuitat. Le mulțumim din suflet tuturor participanților din cadrul campaniei pentru faptul ca au încredere și sunt alături de maib”.

Ana Agachi, clientă maib, câștigătoarea marelui premiu:
„Vreau să transmit un mare mulțumesc echipei maib și companiei Mastercard pentru că organizează astfel de concursuri și oferă așa premii incredibile. Este o surpriză minunată! Sunt sigură că vom trăi cele mai intense emoții la Istanbul la Finala Ligii Campionilor!  Apreciez mult generozitatea băncii și mulțumesc echipei pentru profesionalismul și suportul pe care îl simt atunci când utilizez serviciile voastre. M-ați făcut să cred în miracole!”.

Campania “UEFA Champions League 2023” s-a desfășurat în perioada 15  februarie- 3 mai 2023. În cadrul celor 4 extrageri au fost desemnați 60 câștigători ai premiilor intermediare și marele câștigător Cristian care va ieși e terenul de fotbal alături de unul din cei mai titrați fotbaliști din Europa, precum și 2 doamne care vor asista la cel mai așteptat meci al anului.

Mulțumim tuturor clienților care au efectuat plăți cu cardurile Mastercard. Vă îndemnăm în continuare să utilizați cardurile maib pentru achitări oricând și oriunde. Împreună vom cuceri economia cashless, creând experiențe plăcute și de neuitat.

Fii cu ochii pe noi, urmează și alte promoții cu premii grandioase!

Maib – simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok