Mall of Fame - un eveniment cu stil susținut de maib

Clienții maib au avut parte de un eveniment cu stil în cadrul ediției a IX-a a Mall of Fame, organizată de Shopping MallDova cu susținerea maib.

Oameni din fashion, modeling, blogging, artiști, influenceri au defilat pe podiumul de la Shopping MallDova prezentând articole din colecțiile disponibile în Mall și făcând spectacol spre deliciul publicului. Colecțiile de „Primăvară – Vară 2023” pot fi găsite în incinta centrului comercial, fiind oferite, totodată, sfaturi de styling pentru îmbunătățirea stilului vestimentar, dar și cele mai reușite combinații de haine și culori pentru un look de nota 10.

Oaspetele special al evenimentului a fost Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, care a cântat și încântat publicul. 

În cadrul tombolei speciale au fost trase la sorți premii generoase, inclusiv trei vouchere pentru deschiderea unui card bancar premium în condiții speciale cu 3000 lei în cont.

Maib este liderul sectorului bancar din Republica Moldova și unul dintre cele mai iubite branduri din țara noastră, apreciat atât pentru produsele și serviciile bancare, cât și pentru experiențele pe care le creează clienților în sucursale sau în online. Scopul maib este de a crea soluții financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viață, care inspiră oamenii să fie mai fericiți și afacerile – mai prospere.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok