Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
Marele premiu al promoţiei “Fii activ – achită cu cardul MAIB” a ajuns la Bălţi 22.08.2019

Marele premiu al promoţiei “Fii activ – achită cu cardul MAIB” a ajuns la Bălţi

Peste 1,5 milioane de tranzacţii cu cardul VISA de la Moldova Agroindbank au participat în promoţia “Fii activ – achită cu cardul MAIB” în perioada 5 iunie – 5 august.

Timp de 2 luni, la 4 trageri la sorţi, 40 de clienţi MAIB au intrat în posesia certificatelor cadou pentru achiziţionarea bicicletelor în valoare de 7000 lei fiecare. La marea tragere la sorţi au participat toate tranzacţiile efectuate conform Programului promoţiei, iar norocul de a intra în posesia premiului mare i-a surâs Marianei Braescu din Bălţi. Norocoasa câştigătoare a intrat în posesia certificatului valoric în sumă de 30 000 lei pentru achiziţionarea bicicletelor pentru întreaga familie.

“Prin această promoţie ne-am propus să răsplătim ataşamentul clienţilor noştri, care optează pentru cardurile VISA de la MAIB şi le utilizează în reţeaua comercianţilor la POS-terminale sau achitând cumpărăturile pe Internet. Îi încurajăm să se bucure în continuare de avantajele şi funcţionalităţile produselor şi serviciilor bancare de la Moldova Agroindbank”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedintele băncii.
Echipa Moldova Agroindbank adresează felicitări câştigătorilor promoţiei, mulţumindu-le pentru utilizarea activă a cardurilor VISA şi emoţiile partajate.

Vă prezentăm doar câteva mesaje recepţionate în această perioadă:
Nicolae Pisica: „Bicicleta câştigată o va primi fiul meu, pentru o vară activă. Suntem clienţi MAIB de ceva timp, însă cardul îl foloseşte mai mult soţia. Utilizăm la maximum Internet Banking şi ne place că putem achita serviciile comunale fără a merge la bancă. Vă mulţumim!”
Vadim Lopotenco: “Iniţial nu-mi venea să cred că am câştigat. Am crezut că cineva din prieteni face o glumă. Însă e real. Vă mulţumesc! Sunteţi cei mai buni!”

Vladimir Vicol: „Îmi pare foarte bine că am câştigat acest premiu. Va fi un cadou nemaipomenit pentru copilul meu. Vă mulţumesc pentru aceste posibilităţi.”

Oxana Cojocari: „MAIB este cel mai bun. De mult mă deservesc la Moldova Agroindbank. Aveţi un colectiv minunat, cu profesionişti de cel mai înalt nivel. Vă doresc cât mai multe succese şi prosperitate!”

Daniel Hâncu: „Deja de doi ani folosesc cardul MAIB şi mereu am fost mulţumit de accesibilitatea sa şi mulţimea de terminale care mă ajută mereu.
După instalarea aplicaţiei MAIBank achitarea cu cardul a devenit mult mai comodă, iar eu mereu sunt informat de soldul meu de pe card.”

Precizăm că recent Moldova Agroindbank a lansat cardul VISA cu numărul 1 000 000. 

Încă nu aveţi un card de la MAIB? Solicitaţi un card online sau în orice sucursală a Moldova Agroindbank!