Mesajul Preşedintelui Comitetului de Conducere către angajaţii MAIB

Dragi colegi,

Vă salut pe fiecare în parte: pe cei care ţin piept situaţiei, deservind zi de zi clienţii în sucursale şi agenţii, pe cei care lucrează de acasă şi în ultima săptămână au fost nevoiţi să lucreze uneori şi non-stop, şi pe cei care mai sunteţi la oficiu, asigurând continuitatea operaţiunilor. Sunteţi adevăraţii noştri eroi. V-aţi implicat cu maximă responsabilitate, înţelegând că activitatea băncii, inclusiv şi în mod special în perioade atât de complicate, este esenţială  pentru clienţii noştri, pentru susţinerea economiei naţionale, a societăţii şi pentru stabilitatea ţării.

A trecut o săptămână deloc uşoară, cu foarte multe necunoscute pe care a trebuit să le înţelegem şi să le soluţionăm foarte rapid. A fost o săptămână în care am învăţat cum să facem lucrurile la fel de bine, dar altfel, cu totul altfel. A fost o săptămână care ne-a testat ca echipă - puternică, unită, cu mintea deschisă pentru soluţii neordinare, cu o viteză de reacţie de invidiat şi cu o dorinţă incredibil de puternică de a fi şi #MAIBuni în pofida situaţiei existente.

Uitându-mă înapoi la săptămâna ce a trecut, sunt mândru de fiecare dintre dumneavoastră şi mândru să conduc o astfel de echipă. Preocuparea de bază a mea şi a echipei de management este sănătatea fiecăruia din cei peste 2000 de membri ai familiei MAIB. Sănătate este ceea ce vă doresc dumneavoastră,  familiilor dumneavoastră!

Înţelegem cu toţii că această situaţie va mai dura şi că ne vom mai confrunta cu  multe necunoscute. Dar pentru că ne-am călit şi consolidat în timp, am certitudinea că vom păstra nivelul înalt de profesionalism, vom demonstra în continuare implicare, pentru a ne susţine clienţii, şi vom manifesta solidaritate, pentru a ne ajuta reciproc să depăşim pandemia.

În momentul în care vom trece cu bine şi peste această situaţie, şi sper ca lucrul acesta să se întâmple cât de curând, voi avea o plăcere deosebită să vă strâng mâna fiecăruia dintre dumneavoastră şi să vă mulţumesc în offline pentru eforturile enorme depuse.

Până atunci, profit de posibilităţile online-ului şi vă rog să aveţi grijă de dumneavoastră, să respectaţi regimul de autoizolare cât de mult posibil, să demonstraţi o atitudine civică demnă şi să daţi vieţii prioritate.

Contez în continuare pe profesionalismul şi responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru că formăm împreună o echipă atât de bună!

Serghei Cebotari,

Preşedintele Comitetului de Conducere

BC "Moldova Agroindbank" SA

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok