Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Moldova Agroindbank lansează gama de credite de consum Espresso, Cappuccino şi Frappe 02.12.2019

Moldova Agroindbank lansează gama de credite de consum Espresso, Cappuccino şi Frappe

Pentru nevoile tale personale, Moldova Agroindbank lansează linia de credite cu aromă de cafea: Espresso, Capuccino şi Frappe. Accesibile şi uşor de obţinut, creditele de consum de la Moldova Agroindbank îţi pot îndeplini un vis sau te pot ajuta să rezolvi o problemă primordială. Creditele se acordă fără gaj, iar suma aprobată o primeşti imediat pe cardul Instant VISA Classic, oferit gratuit.

Creditul ESPRESSO îţi oferă de la 2.000 până la 100.000 de lei, pe un termen de 60 de luni, doar cu buletinul de identitate, fără gaj şi fără justificarea cheltuielilor.

Creditul CAPPUCCINO îţi oferă de la 2.000 la 200.000 de lei, pe un termen de 60 de luni. Ai nevoie doar de buletinul de identitate, un fidejusor şi un imobil în proprietate.

Îţi oferim şi a treia variantă de credit cu aromă de cafea – FRAPPE. Acesta îţi oferă până la 200.000 de lei, doar cu buletinul şi fără gaj, pe un termen de până la 5 ani. Este necesar însă să ai un imobil în proprietate şi doi fidejusori.

Creditele de consum din gama creditelor cu aromă de cafea sunt accesibile - achiţi pe zi cât ai da pe o cafea bună!

Magia sărbătorilor de iarnă ne cuprinde şi ţi-am pregătit o ofertă specială: vino în luna decembrie la Moldova Agroindbank, alege creditul Espresso sau Cappuccino, rapid, doar cu buletinul şi până la 200.000 de lei. 

La MAIB îţi oferim 0% dobândă pentru primele trei luni, iar pentru un credit de peste 10 000 lei îţi dăruim căldură – un super fierbător electric. Sigur o să-ţi placă!

Pentru mai multe detalii accesează Extrasul Programului Campaniei promoţionale.

Te aşteptăm cu drag la Moldova Agroindbank sau apelează echipa Contact Center -  022 268 999.