Moldova Agroindbank: Pentru că ne pasă de sănătatea ta!


Ştim că sănătatea familiei tale şi a celor dragi e în topul priorităţilor. Noi, echipa Moldova Agroindbank, suntem o familie mare, iar clienţii noştri fac parte din ea. Şi pentru că ne pasă, am întreprins măsuri ca să minimalizăm riscul răspândirii COVID-19.

Am dotat toate sediile băncii cu soluţii dezinfectante şi alte materiale necesare. Am sporit frecvenţa dezinfectării suprafeţelor care sunt folosite cel mai des. Am interzis deplasările de serviciu, am amânat un şir de evenimente interne şi am pus la punct un plan de acţiuni  în eventualitatea unor scenarii mai puţin optimiste.

Eşti oricând binevenit la MAIB. Însă, pentru a-ţi proteja sănătatea, îţi recomandăm să eviţi pe cât posibil vizitele în  spaţii aglomerate, inclusiv sucursalele şi agenţiile băncii. Dacă totuşi, vizita este indispensabilă, te rugăm să păstrezi o distanţă de cel puţin un metru faţă de alte persoane din sucursală/agenţie. Dacă ai revenit recent dintr-o călătorie peste hotarele ţării, te rugăm să amâni vizita timp de două săptămâni după călătorie.  
Cum te descurci în cazul acesta? Stai relaxat, soluţiile sunt chiar în buzunarul tău.

Foloseşte cardul ca mijloc de plată – pe lângă faptul că e simplu în utilizare, nu prezintă risc de infectare.

Şi da, foloseşte banca din buzunarul tău, MAIBank – aplicaţia care-ţi permite să faci zeci de operaţiuni bancare simplu, comod şi rapid, fără a veni la bancă. Încă nu ţi-ai instalat-o în telefon? O poţi face în câteva minute, descărcând aplicaţia din Google Play sau App Store.

Iar ca experienţa ta cu MAIBank să fie plăcută, te anunţăm că lansăm o campanie de informare pe parcursul căreia vom detalia posibilităţile pe care le oferă aplicaţia. Urmăreşte-ne pe pagina noastră de Facebook - https://bit.ly/335L1ed. Dacă ai o întrebare urgentă, Contact Center MAIB este la dispoziţia ta la numărul de telefon 1313.

Pentru că ne pasă – aşa am ales să acţionăm dintotdeauna şi aşa procedăm şi în situaţii mai delicate. Banca ta, Moldova Agroindbank

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok