Moldova Agroindbank, premiată de revista ”Global Banking & Finance Review”

Pentru al cincilea an consecutiv, BC ”Moldova Agroindbank” SA este declarată drept „Cea mai bună bancă comercială din Moldova”, ediţia anului 2017 a prestigioasei reviste internaţionale ”Global Banking & Finance Review”. Premiul este o recunoaştere a calităţii serviciilor şi a prezenţei puternice a MAIB în Republica Moldova.

Printre criteriile care au stat la baza conferirii titlului de „Cea mai bună bancă comercială din Moldova” se numără indicii de performanţă, inclusiv active, credite şi depozite, reţeaua de distribuţie, diversitatea şi accesibilitatea produselor şi serviciilor. La majoritatea indicatorilor vizaţi MAIB deţine întâietatea absolută, având la finele anului 2016 active în valoare de 19,74 mlrd. lei, credite de circa 10,77 mlrd. lei şi depozite în sumă totală de 15,43 mlrd. lei.
Instituţia bancară câştigătoare a fost selectată de către echipa editorială a revistei ”Global Banking & Finance Review” în comun cu experţii internaţionali din domeniu, precum şi în baza opiniei publicului cititor, fiind evaluată în baza serviciilor şi soluţiilor inovative oferite pe piaţă.

Astfel, Moldova Agroindbank şi-a adăugat încă o distincţie în palmaresul său, confirmând statutul de lider pe piaţa bancară. Totodată, este şi o dovadă că banca rămâne un partener pe termen lung pentru clienţii săi şi că are capacitatea de a le oferi competenţele profesionale care să le susţină planurile de dezvoltare.

Notă: ”Global Banking & Finance Review” este un portal financiar recunoscut la nivel internaţional, care oferă ştiri, analize, opinii, recenzii, interviuri din lumea financiar-bacară, din domeniile comerţului, managementului, tehnologiilor, investiţiilor, de brokeraj, de schimb valutar, fiscal şi legislativ, etc.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok