Moldova Agroindbank prezintă cardurile American Express la MallDova

Moldova Agroindbank prezintă cardurile bancare American Express tuturor vizitatorilor şi comercianţilor centrului comercial „Shopping MallDova” la un stand expoziţional al băncii, deschis din 20 octombrie până pe 17 noiembrie curent. Timp de o lună specialiştii MAIB vor pune la dispoziţia tuturor doritorilor consultanţă şi suport la accesarea acestor produse bancare la subdiviziunile băncii.

Deţinătorii cardurilor American Express de la MAIB se bucură acum de mult mai multă libertate financiară acasă şi în călătorii, având posibilitatea să efectueze plăţi în orice colţ al lumii la hoteluri, restaurante, centre comerciale. De asemenea, achitând cumpărăturile cu cardurile American Express de la MAIB, posesorul beneficiază de un cash back de 0,5 – 1% din suma achitată cu cardul, precum şi de avantaje suplimentare precum protecţia cumpărăturilor prin asigurarea bunurilor achiziţionate împotriva deteriorării, distrugerii sau furtului pentru o perioadă stabilită de la data achiziţiei, inclusiv pe durata transportului, iar la produsele electrocasnice - o garanţie extinsă de doi ani. 

În acelaşi timp, cardurile American Express de la MAIB oferă posesorului asigurare medicală în cazul accidentelor în afara ţării, restituirea sumelor de bani cheltuite la pierderea bagajelor la aeroport, la întârziera unor curse aeriene anularea evenimentului/păstrarea biletului. Un avantaj important al cardurilor American Express de la MAIB este serviciul de concierge, disponibil 24/24. Acesta acordă asistenţă în timpul vacanţelor şi călătoriilor de afaceri (transport/rezervare bilete, hoteluri, săli VIP pentru rezervare şi servicii, traduceri), suport la planificarea călătoriilor (organizarea călătoriei, aplicare pentru vize, vaccinare, asigurarea securităţii personale), informare şi rezervări (evenimente culturale şi sportive, comandarea, achitarea, livrarea de bunuri şi servicii), servicii Business (organizarea întâlnirilor de afaceri, închirierea echipamentului de birou, traducere scrisă a documentelor), precum şi asistenţă în cazul pierderii actelor de identitate, închirierea avioanelor/elicopterelor ş.a. 

De asemenea, posesorii cardurilor American Express de la MAIB pot beneficia de o linie de credit în sumă de până la 500 000 lei pentru libertate maximă la efectuarea cumpărăturilor în sume mari. Iar prin programul American Express Selects, Taste, Hertz Rewards pot profita de oferte speciale şi reduceri de până la 30% în restaurante, cafenele, hoteluri şi magazine atât în străinătate, cât şi în Moldova. 

La acest moment MAIB emite patru tipuri de carduri American Express: cardul de credit American Express Gold de la MAIB, cardul de credit American Express Green de la MAIB, cardul de debit American Express Gold de la MAIB, cardul de debit American Express Green de la MAIB. Informaţii detaliate despre tot spectrul de oportunităţi şi avantaje de care pot beneficia deţinătorii acestor carduri sunt puse la dispoziţie la standul MAIB din incinta centrului comercial „Shopping MallDova”.

Până la 31.01.2017 cardurile American Express de la MAIB sunt emise în condiţii deosebit de avantajoase cu o reducere de 50% la taxa de administrare pentru primul an.

Menţionăm că MAIB este unica bancă din Republica Moldova care, din februarie 2015, oferă clienţilor cardurile brandului American Express.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok