Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Nou în MAIBank: Credite preaprobate la un click distanţă, fără vizită la bancă 28.04.2021

Nou în MAIBank: Credite preaprobate la un click distanţă, fără vizită la bancă

Pentru că te înţelegem, am lansat un nou serviciu în aplicaţia de mobile banking MAIBank prin care vei putea beneficia de oferte de credit personalizate şi preaprobate direct din telefon.
 


Cine poate beneficia de ofertă
Dacă primeşti salariul/pensia la cardul MAIB sau deţii credite active în cadrul băncii şi eşti un utilizator fidel al aplicaţiei MAIBank, atunci chiar tu ai putea primi oferta de credit preaprobat. Desigur, oferta va fi elaborată, ţinând cont de creditele tale existente şi mărimea veniturilor lunare pe care le obţii.
 
Ce înseamnă aceasta pentru tine
Vei avea acces din telefonul mobil la oferta de credit de consum, în valoare de până la 100 mii lei, deja preaprobată şi pe care o poţi solicita în orice moment prin aplicaţia MAIBank, fără să vii la bancă. Contractul de credit îl vei semna tot prin aplicaţie, iar banii vor ajunge pe cardul tău în mai puţin de 5 minute. Totul e gândit ca să te poţi bucura de produsele băncii în confort şi siguranţă.
 
Ce poţi obţine
până la 100 mii lei;
pe o perioadă de până la 60 luni;
rata dobânzii - 2%-7%;
fără gaj;
fără alte documente în plus;
fără a te prezenta la bancă.
 
Cum să obţii creditul preaprobat
 
Uşor, în trei paşi simpli:
1. alegi singur suma şi termenul de rambursare;
2. selectezi cardul la care vrei să primeşti banii;
3. semnezi contractul la distanţă.
În mai putin de 5 minute vei primi banii pe card. Vei fi contactat telefonic de consultanţii MAIB pentru verificarea identităţii.
 
În acest fel, Moldova Agroindbank continuă seria inovaţiilor digitale menite să îmbunătăţească experienţa de banking online pentru clienţii noştri.
 
Primeşte creditul pe cardurile GAMA (Premium, Universal sau Start) şi poti să îţi întorci o parte din bani beneficiind de cashback pentru fiecare achitare cu cardul de până la 15% de la partenerii comercianţi.  
 
Iar dacă nu ai un card GAMA, acum e momentul oportun să-l deschizi prin App MAIBank sau pe gama.maib.md, iar noi o să-l livrăm gratuit până la uşa ta. Poţi să îţi aduni gratuit toate veniturile tale din alte bănci pe un singur card MAIB.
 
MAIBank - Banca ta, oriunde te-ai afla!