O nouă agenție maib în sectorul Buiucani al capitalei: str. Alba Iulia 91/1

Continuăm să fim alături de clienții noștri în toate deciziile importante de banking, oferindu-le pe lângă soluțiile digitale disponibile oriunde și oricând, un spațiu confortabil și specialiști bine pregătiți în rețeaua offline pentru a-i ajuta să-și satisfacă nevoile bancare și să identifice soluțiile cele mai potrivite.

Clienții maib din sectorul Buiucani al capitalei au acum la dispoziție o nouă agenție modernă și comodă, cu zone de deservire dedicate – Agenția nr. 1 a Sucursalei maib Onisifor Ghibu, situată pe strada Alba Iulia 91/1.

Pentru comoditatea operațiunilor bancare și economia timpului prețios al clienților, agenția este organizată în mai multe zone:

Zona de autoservire - special concepută pentru clienții care doresc să efectueze rapid și independent diverse operațiuni bancare la terminalele de plată, inclusiv achitarea facturilor, rambursarea creditelor, verificarea contului, depunerea numerarului etc., într-un timp scurt.

Zona tranzacțională - oferă posibilitatea efectuării multiplelor operațiuni la un singur ghișeu, asigurând o deservire rapidă pentru o gamă variată de tranzacții, ceea ce aduce economie de timp prețios tuturor clienților.

Zona consultativă este un spațiu semi-privat, creat pentru a facilita comunicarea directă, analiza nevoilor și planurilor personale sau de dezvoltare a afacerii. Această zonă oferă un mediu relaxant, ideal pentru luarea deciziilor importante, cum ar fi cele legate de creditele ipotecare, afaceri sau alte aspecte similare.

Prin deschiderea noii Agenții, maib și-a propus să creeze condiții comode de banking într-o zonă rezidențială în continuă dezvoltare. Noul design al agenției reflectă scopul băncii de a crea soluţii financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere, în același timp oferind un spațiu confortabil și plăcut în care clienții se pot bucura de servicii bancare personalizate.

Despre maib
Maib este cea mai mare bancă din Moldova,  rețeaua de distribuție având o prezență atât fizică, cât și digitală. Are 54 de sucursale și 55 de agenții, 338 de bancomate și aproape 12 774 de POS-terminale, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deservește circa 30% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok