Plăţi în valută străină, direct de la calculator sau de pe orice alt dispozitiv portabil prin sistemul Internet Banking

Să efectuezi transferuri valutare de pe calculator sau de pe orice alt dispozitiv portabil, fără a ieşi din casă, cu comisioane reduse - ţi s-ar părea imposibil? Moldova Agroindbank depăşeşte aşteptările clienţilor săi şi le oferă un serviciu nou şi exclusiv în Moldova care poate fi accesat în sistemul Internet Banking M@IB. Acesta vine să faciliteze transferurile în valută străină pentru utilizatorii sistemului Internet Banking de la MAIB, care pot pot efectua acum plăţi în valută străină, comod şi accesibil.
Timpul necesar pentru efectuarea unei tranzacţii este redus la minim, căci nu este necesară intermedierea filialelor băncii în efectuarea plăţilor. Acum serviciul se află doar la un clic distanţă!

Cu noul serviciu, în cadrul sistemului Internet Banking utilizatorii au posibilitatea de a efectua urmatoarele operaţiuni:

  • transferuri în valută străină între conturile proprii;
  • plăţi în valută străină către persoane terţe;
  • plăţi în valută străină intrabancare sau interbancare pe teritoriul Republicii Moldova şi internaţionale.

Transferurile pot fi efectuate în urmatoarele valute: EUR, USD, GBP, CHF, RON cu valoarea pînă la 10000 EUR.
În cadrul serviciului Internet Banking M@IB este posibilă efectuarea plăţilor pînă la 1000 EUR sau echivalentul în altă valută din cele enumerate mai sus, cu orice destinaţie, fără ataşarea documentelor confirmative: simplu şi rapid.

Pentru plăţi sau transferuri suma căruia depăşeşte 1000 EUR, dar până la 10000 EUR inclusiv sau echivalentul în altă valută, este necesară prezentarea electronică a documentului confirmativ. Pentru comoditatea clientului, documentul confirmativ nu se prezintă pe suport de hîrtie, dar este încărcat în mod electronic şi transmis la bancă prin sistemul Internet Banking, direct de pe calculatorul personal sau de pe orice alt dispozitiv portabil.
În plus, tarifele pentru efectuarea plăţilor în valută străină online sunt mai mici comparativ cu cele aplicate la efectuarea transferului executat în filialele băncii sau cu uitilizarea sistemelor de trasnferuri internaţionale.  

Pentru a cunoaşte informaţia deplină, urmaţi link-ul: Plăţi în valută străină prin sistemul Internet Banking
Noul serviciu online de plăţi în valută străină este simplu de accesat  şi avantajos de folosit!
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok