Sporeşte-ţi siguranţa şi optează pentru serviciile digitale de la MAIB

Ne dorim să fii în siguranţă tu şi familia ta, de aceea îţi recomandăm să respecţi regulile de igienă personală, iar în această perioadă să eviţi cât mai mult posibil locurile publice, optând pentru serviciile digitale de la banca ta preferată – MAIB. 
 
În curând vin facturile şi mulţi dintre cunoscuţii tăi fug la poştă sau la bancă, să achite serviciile comunale. Pentru că ai o bancă întreagă în telefonul tău, poţi face asta de acasă. Accesează aplicaţia MAIBank şi achită-le fără a ieşi din casă. Din meniu accesează butonul „Plăţi”, selectează furnizorul de servicii, alege cardul de pe care doreşti să se extragă suma şi achită. E simplu şi rapid! 
 
Dacă vrei să oferi cuiva bani, o poţi face fără a te vedea cu persoana respectivă, tot prin intermediul aplicaţiei MAIBank. În meniul „Plăţi” găseşti butonul „Transfer către o persoană”, introduci numărul cardului, numele prenumele şi transferi banii în câteva clipe. 
 
Ce faci dacă persoana căreia doreşti să-i oferi bani nu are un card bancar? Avem o soluţie. În aplicaţie, tot în meniul „Plăţi”, mai jos de „transfer către o persoană” găseşti ai la dispoziţie opţiunea „Cash by Code”. Selectezi suma de bani pe care doreşti să o oferi, iar aplicaţia îţi generează un cod unic. Cu acest cod persoana poate primi banii de la oricare bancomat al MAIB. 
 
Ai prieteni sau părinţi peste hotare şi ţi-au făcut un transfer internaţional? În aplicaţia MAIBank sau pe www.tc2.maib.md primeşti banii direct pe card. E suficient să indici datele personale şi codul transferului. Atât. Ai banii direct pe card. 
 
Iar cel mai puternic instrument este cardul tău MAIB Visa sau Mastercard  poţi face cumpărături online, achita la POS terminale, fără a mai fi necesar să utilizezi numerarul. 
Ai grijă de tine şi de cei dragi, pentru că sănătatea ta este prioritară. Foloseşte serviciile digitale de la banca ta preferată şi spală-te cât mai des pe mâini, cu apă şi săpun.

Descarcă gratuit aplicaţia MAIBank direct pe smartphone-ul tău din magazinul de aplicaţii:
 

     

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok