Start pentru o nouă ediție a programului dedicat dezvoltării competențelor liderilor – maib leaders growing journey

Creșterea profesională este esențială la maib, de aceea liderii echipelor sunt constant încurajați să avanseze la nivelul următor participând la diverse instruiri organizate atât în cadrul maib, cât și în afara băncii.

După încă o ediție de succes, maib organizează o nouă ediție a programului dedicat dezvoltării competențelor manageriale ale angajaților, intitulat maib leaders growing journey. În cadrul acestuia, 40 de lideri ai echipelor băncii vor avea ocazia să-și redescopere atuurile și să-și extindă viziunile în domeniul vast al leadershipului.

Programul va fi desfășurat pe parcursul a 10 săptămâni, fiind facilitat de liderii maib. Astfel, participanții vor împărtăși propria experiență, vor descoperi idei inovative și vor căpăta instrumentele necesare pentru gestionarea eficientă a echipelor și pentru fortificarea culturii maib.

Pentru ca obiectivele propuse să devină realitate, programul va aborda subiecte precum: impulsionarea creativității, metode de facilitare a transformării culturale, leadershipul strategic/vizionar și altele.

Un aspect care face programul să fie mai ușor de însușit este că acesta va fi predat cu ajutorul studiilor de caz, ceea ce va inspira participanții să descopere modalități noi de soluționare a provocărilor manageriale, să-și motiveze echipa pentru a excela și să genereze idei îndrăznețe și inovative.

Svetlana Bodaci, Directoare HR maib:
„În calitate de angajator, maib investește continuu în dezvoltarea profesională și personală a liderilor, care, la rândul lor, își inspiră echipele să exceleze și să avanseze la nivelul următor.

La maib, tu conduci cariera, direcția și modul de dezvoltare a acesteia, iar noi suntem aici să îți oferim toate oportunitățile necesare pentru a-ți realiza aspirațiile profesionale.”

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok