Triplă apreciere pentru MAIB la concursul Marca Comercială a Anului

Moldova Agroindbank este laureata concursului Marca Comercială a Anului 2021, fiind premiată cu trei distincţii importante pentru proiectele unice şi rezultatele merituoase în activitate. 
 
Astfel, palmaresul băncii a fost completat cu premiile:
  • Mercuriul de Aur la categoria „Servicii financiare”, nominalizarea „Business online” pentru aplicaţia MAIBank;
  • Medalie de Aur la categoria „Servicii financiare”, nominalizarea „Debutul Anului” pentru Cardurile GAMA;
  • Diplomă de onoare la categoria „Întreprinderi mari”, nominalizarea „Implementarea standardelor de integritate în sectorul privat”.

Distincţia pentru Integritate este confirmarea faptului că banca depune maxim eforturi în implementarea standardelor de integritate în cadrul companiei, iar prin exemplul său şi bunele practici diseminate, facilitează şi încurajează dezvoltarea acestora în sectorul privat. 

„Sunt extrem de mândră pentru premierea MAIB în cadrul concursului Implementarea standardelor de integritate în sectorul privat. Această diplomă reconfirmă faptul că Banca, sub supravegherea Consiliului şi cu efortul fiecărui angajat, are implementate cele mai înalte standarde de etică şi integritate. De-a lungul celor 7 ani, de când în MAIB este funcţional Departamentul Conformitate, ne-am propus elaborarea, dezvoltarea celor mai exigente cerinţe din domeniul Eticii şi a Conformităţii. Pot doar să afirm că această distincţie este aprecierea unei activităţi continue, consistente şi exigente a funcţiei Conformitate şi, desigur, a fiecărui angajat MAIB!”, a menţionat Stela Recean, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere MAIB, responsabilă de Divizia Conformitate şi Legalitate. 
În decembrie anul trecut, MAIB a lansat colecţia de carduri GAMA, primele carduri cu cashback la orice cumpărătură. Beneficiile noilor carduri şi feedback-ul clienţilor au fost analizate şi apreciate de juriul concursului, desemnând MAIB câştigătoare la nominalizarea „Debutul Anului”, încununând astfel cea mai reuşită lansare a mărcii comerciale pe piaţa autohtonă. 
„Despre cardurile GAMA aş putea vorbi la nesfârşit, pentru că sunt un produs unic în Moldova, cu beneficii multiple pentru clienţi şi parteneri. Prin această serie exclusivă de carduri, MAIB contribuie la dezvoltarea unei economii cashless în Republica Moldova, răsplătind clienţii pentru fiecare achitare cu cardul”, a declarat Aliona Stratan, Prim-vicepreşedintele MAIB, cu ocazia primirii Medaliei de aur. 
Al treilea premiu cucerit de MAIB este la categoria „Business online” pentru dezvoltarea funcţionalităţilor aplicaţiei MAIBank. Criteriul de apreciere în cadrul respectivei nominalizări a constituit strategia de marketing orientată spre promovarea online, creşterea numărului de consumatori şi a volumului de vânzări. Doar în primele luni ale anului peste 60 de mii de noi utilizatori MAIBank s-au înrolat în aplicaţie, numărul operaţiunilor, dar şi a funcţionalităţilor disponibile fiind în creştere mereu. 
„Atât numărul în continuă creştere a utilizatorilor MAIBank, cât şi acest premiu la categoria Business online reprezintă o reconfirmare suplimentară că avansăm în direcţia corectă în ceea ce ţine de digitalizare şi tendinţe moderne în banking. Dedic aceste premii echipei Moldova Agroindbank, care dezvoltă procesele bancare pentru a aduce confort, siguranţă, rapiditate şi flexibilitate clienţilor în interacţiunea cu produsele şi serviciile MAIB. De asemenea, le mulţumesc clienţilor pentru alegere, încredere şi pentru că ne motivează să avansăm Împreună la Nivelul Următor”, a adăugat Aliona Stratan, Prim-vicepreşedintele MAIB.
Echipa MAIB este mândră de aprecierile cucerite pentru rezultatele obţinute într-un an pandemic plin de provocări, dar care au impulsionat transformarea digitală a băncii, lansarea de noi produse şi servicii bancare şi au consolidat adeziunea MAIB la cele mai înalte standarde de integritate. Aceste realizări ar fi fost imposibile fără susţinerea clienţilor şi a acţionarilor MAIB, pentru care, din numele echipei, ne exprimăm aprecierea şi mulţumim.
 
Despre MAIB
 
Moldova Agroindbank este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, fiind apreciată de prestigioase jurii de experți naționali și internaționali. În 2021, pentru al doilea an consecutiv, MAIB a obţinut titlul „Best Digital Bank Moldova”, oferit de Global Banking and Finance Review.  Totodată, MAIB a fost desemnată „Cea mai bună bancă în Moldova” de Revista Global Finance, distincţie revendicată şi în 2020. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok