100 de clienţi Moldova Agroindbank au devenit câştigători ai Promoţiei „Credit Multiopţional – un an fără dobândă!”

În spiritul tradiţiilor frumoase şi bogate ale parteneriatului cu clienţii, create cu multă grijă de Moldova Agroindbank în decursul celor peste două decenii de activitate, banca aduce un motiv în plus de bucurie în familiile moldovene, în preajma sfintelor sărbători de Paşti.

În semn de mulţumire pentru loialitate şi fidelitate, MAIB a lansat pe 1 decembrie 2011 o ofertă unică ce a durat patru luni. În tot acest răstimp, fiecare persoană care a contractat un Credit Multiopţional de la MAIB a beneficiat din partea băncii de premii echivalente sumei dobânzii la credit, calculate pentru o perioadă de 1 an. Astfel, dobânda calculată în conformitate cu graficul de rambursare a creditului pentru primul an de viaţă a creditului li s-a acordat câştigătorilor în calitate de câştig. Pe lângă acest avantaj al Creditului Multiopţional, banca a redus, pe perioada promoţiei, ratele dobânzii la credit, iar pentru clienţii fideli cu istorie de credit la Moldova Agroindbank au fost aplicate reduceri şi mai mari.

Cea de-a treia, ultima extragere a premiilor în cadrul Promoţiei „Credit Multiopţional – Un an fără dobândă” a avut loc luni, 2 aprilie. Astfel, încă 25 de beneficiari ai Creditului Multiopţional au devenit câştigători ai Promoţiei. În total, de această surpriză din partea MAIB au beneficiat 100 de clienţi ai băncii, cărora le adresăm sincere felicitări şi mulţumiri pentru opţiunea făcută în favoarea Moldova Agroindbank.

„Credit Multiopţional de la Moldova Agroindbank – un an fără dobândă” se încadrează în politica promovată de bancă, axată pe deschidere şi receptivitate maximă faţă de aşteptările clienţilor. Este în spiritul MAIB să împărtăşească forţa acumulată cu partenerii săi, oferindu-le sprijin în prosperarea afacerilor şi creşterea bunăstării familiilor, pentru că Puterea stă în noi!

Informaţii despre extragerile anterioare în cadrul promoţiei „Credit Multiopţional - Un an fără dobândă” pot fi găsite accesând linkurile de mai jos: http://www.maib.md/ro/news/35804/ şi http://www.maib.md/ro/news/34517/
Mai multă informaţie despre „Creditul Multiopţional” poate fi obţinută la filialele băncii, la Serviciul InfoTel 022/85-65-65 sau pe pagina Web http://www.maib.md/ro/multioptional/
Vezi Lista câştigătorilor celei de-a treia etape a promoţiei „Credit Multiopţional – Un an fără dobândă”.

Citește articolul: 100 de clienţi Moldova Agroindbank au devenit câştigători ai Promoţiei „Credit Multiopţional – un an fără dobândă!”

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok