Achită smart cu cardul tău Mastercard de la maib, câștigă o super mașină electrică și o bicicletă electrică

Cum ar fi să faci cumpărături zilnice și să câștigi premii utile, dar cel mai important - eco? Maib și Mastercard lansează o nouă promoție grandioasă „Achită smart, câștigă eco”, valabilă în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2022. Achitând cu cardul poți câștiga una din cele 15 biciclete electrice sau un automobil full electric Renault Megane E-TECH.

Pentru aceasta este suficient să ai și să utilizezi unul din cardurile Mastercard de la maib - Maib Daily, Gama Universal, Gama Start, Gama Premium, Mastercard Standard, Mastercard Gold, Mastercard Platinum, Mastercard World Elite.

Cum participi la promoție?

  • Achită cu cardul de cel puțin de 2 ori pe lună cumpărăturile în valoare de peste 500 de lei ca să câștigi una din bicicletele electrice;
  • Achită în perioada campaniei cu cardul de cel puțin 6 ori cumpărăturile în valoare de peste 500 de lei ca să fii printre norocoșii care participă la tombola pentru Renault Megane E-TECH.

Ai realizat deja numărul minim de plăți pentru a participa în promoție? Nu te opri aici, continuă să achiți cumpărăturile de cel puțin 500 de lei cu cardul tău Mastercard de la maib ca să-ți crești șansele de câștig a automobilului full electric în cadrul extragerii finale.

În fiecare lună a promoției (octombrie, noiembrie, decembrie) 5 norocoși pot câștiga și câte o bicicletă electrică pentru aventuri memorabile. Vezi regulamentul promoției aici.

Încă nu ai un card Mastercard și vrei să deschizi unul? Vino la maib și alege cardul care ți-i pe plac:

Participă la promoție! Achită smart, câștigă eco cu cardul Mastercard de la maib!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok