Alege transferul de bani prin Western Union de la MAIB şi ai şansa să câştigi un premiu

Primăvara aduce noi ocazii de a câştiga cadouri smart! Western Union şi Moldova Agroindbank lansează o nouă promoţie cu premii, iar pentru a participa la concurs trebuie doar să transferi sau să primeşte bani prin sistemul de remiteri.
 


În joc sunt puse 52 de premii valoroase: 12 tablete “Samsung Galaxy Tab S6” şi 40 de ceasuri inteligente „Samsung Galaxy Watch 46 mm”. Tragerile la sorţi în cadrul promoţiei ”E şansa ta de a câştiga” vor fi organizate lunar, în perioada 15 martie-15 iulie.
 
Pentru a fi înscris în concurs, urmează câţiva paşi:
 
1. efectuează un transfer de bani sau primeşte bani din străinătate prin Western Union;
2. răzuieşte codul unic de pe cuponul primit de la operatorul băncii şi expediază-l prin SMS la numărul +373 7880005 (tarif standard)
sau
3. accesează site-ul www.moneytransfer.md şi completează formularul dedicat campaniei cu următoarele date: nume şi prenume, data transferului, adresa de e-mail, numărul de telefon, ultimele 4 cifre din codul transferului.
 
Surprizele plăcute nu se termină aici! Fiecare persoană, care va transfera bani din Republica Moldova, va primi un cadou garantat din partea Western Union.
 
 
 * Păstrează formularul de primire sau trimitere a banilor pe durata Campaniei.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok