Au fost desemnaţi încă 15 câştigători ai promoţiei destinate beneficiarilor de plăţi sociale

Achitările cu cardul VISA de la Moldova Agroindbank au adus premii băneşti pentru 15 câştigători ai ultimelor două extrageri a campaniei promoţionale “Plăţile sociale pot veni direct pe card. Cu mai multă siguranţă şi cu bani în plus!”. Promoţia a fost organizată, în perioada 01 octombrie – 31 decembrie 2020, de către Moldova Agroindbank şi Visa pentru beneficiarii de plăţi sociale. 

Astfel, 10 clienţi ai MAIB au obţinut premii băneşti în valoare de 1 000 lei, iar 5 clienţi au luat marile premii în valoare de 5 000 lei fiecare. 

Câştigătorii şi-au împărtăşit emoţiile de bucurie cu echipa MAIB şi au asigurat că în continuare vor efectua achitări cu cardul social Visa.

Maria, mamă în concediu pentru îngrijirea copilului: „Premiul a fost foarte plăcut. Când am aflat de premiu, am trăit momente de bucurie maximă. Cardul bancar de la MAIB mă ajută mult, în special, când urmează să achit serviciile comunale. Având un copil mic acasă, nu putem pierdem timpul în rând la bancă.”

Domnul Lazăr, pensionar: „Am rămas plăcut surprins de premiul câştigat. Pentru un pensionar este o sumă semnificativă. Voi folosi banii pentru a rezolva unele probleme financiare. Sunt nespus de recunoscător băncii pentru acest premiu.”

Doamna Eudochia, pensionară: „Îmi este de mare ajutor cardul de la MAIB pe care primesc pensia, deoarece nu mai trebuie să merg după pensie la oficiul poştal. Iar când am aflat despre premiul bănesc, am promis că voi achita doar cu cardul. Poate mai obţin premii în cadrul promoţiilor MAIB.”

Dina, mamă în concediu pentru îngrijirea copilului: „Am aflat despre promoţie de pe un pliant, primit în stradă, dar nici prin gând nu mi-a trecut că aş putea câştiga. Sunt foarte fericită, este pentru prima dată când obţin un premiu bănesc. Acesta va fi un cadou pentru copilul meu, datorită căruia am câştigat!”


Moldova Agroindbank felicită premianţii şi încurajează toţi beneficiarii de plăţi sociale, clienţi ai băncii, să efectueze în continuare tranzacţii cu cardul bancar. Cardul pentru pensii şi alte indemnizaţii sociale de la MAIB oferă o mulţime de avantaje, printre care oportunitatea de a primi dobândă la soldul păstrat în cont sau de a obţine un credit/un card de credit.

Achită în continuare cu cardurile emise de Moldova Agroindbank şi participă la noi campanii  promoţionale!

Lista câştigătorilor Campaniei promoţionale  “Plăţile sociale pot veni direct pe card. Cu mai multă siguranţă şi cu bani în plus!” – etapa a III-a şi extragerea FINALĂ.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok