Au fost selectaţi alţi trei câştigători ai promoţiei MAIB şi Mastercard

Alţi trei clienţi ai MAIB au devenit câştigători ai promoţiei „Achită cu cardul Mastercard şi urcă la etajul tău. Câştigă un apartament în Chişinău”. În urma extragerii, Ecaterina Malcoci, Anastasia Goncear şi Liliana Leviţchi au fost premiate cu câte un aspirator robot.
 
Felicitări câştigătoarelor şi le dorim multă baftă! Dacă vor continuă să efectueze plăţi lunare cu cardul Mastercad, au şansa să câştige marele premiu - un apartament în Chişinău. 
 
Marea extragere va fi organizată la sfârşitul anului curent, iar până atunci, lunar, împărţim câte 3 aspiratoare robot. Câştigătorii sunt desemnaţi prin tragere la sorţi. Pentru a participa în promoţie, e necesar să faci lunar cel puţin o plată cu Mastercard, în valoare de peste 300 de lei, în magazine sau online.
 
Dacă încă nu ai un card Mastercard de la MAIB, îţi propunem să deschizi unul din colecţia GAMA şi să profiţi de mai multe avantaje:
 
• cashback de până la 15%;
• zero comisioane;
• cardul de debit se transformă uşor în card de credit;
• servicii premium etc.
 
Cum să-l deschizi? Comandă cardul prin aplicaţia mobilă MAIBank sau vino o singură dată la MAIB, pentru a depune cererea de emitere. După ce cardul e gata, o să ţi-l livrăm gratuit în orice localitate din ţară (excepţie localităţile din stânga Nistrului şi mun. Bender). Mai multe informaţii despre serviciul de livrare a cardurilor aici.
 
Pentru mai multe detalii despre promoţie accesează Extrasul programului sau apelează Contact Center la numărul 1313.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok