Credite business cu gaj imobil eliberate timp de 1 zi

Pentru a simplifica procesul de finanțare a afacerilor, am decis să preluăm o parte din responsabilitățile acestora prin lansarea serviciului de înregistrare a gajului imobil prin maib.

Cum funcționează:
Serviciul presupune înregistrarea dreptului de ipotecă  în favoarea băncii în Registrul Bunurilor Imobile, pentru cererile de credit cu gaj imobil de până la 3.000.000 de lei. Comisionul pentru acest serviciu este de 1000 de lei/Număr cadastral, indiferent de valoarea bunului gajat.

Comision/Preț:
Prețul pentru serviciul de înregistrare a gajului imobil prin maib este de 1.000 MDL/Număr cadastral.

Beneficii:

  • Serviciul de înregistrare oferit de maib permite debursarea banilor în aceeași zi cu depunerea cererii de credit și a cererii de înregistrare a gajului imobil prin maib.
  • Nu mai este necesar să mergeți la ASP pentru depunerea actelor de înregistrare a bunului gajat.
  • Prețul pentru înregistrarea dreptului de ipotecă în favoarea băncii în Registrul Bunurilor Imobile de la ASP, în termen de o zi lucrătoare, constituie 1.100 MDL/Număr Cadastral, în timp ce comisionul pentru serviciul de înregistrare a gajului imobil prin maib este de 1.000 MDL/Număr Cadastral.
     

Cerințe:

  • Serviciul de înregistrare a gajului imobil prin maib poate fi utilizat doar pentru numerele cadastrale care nu sunt deja gajate sau grevate cu ipotecă, sau care nu sunt în proprietatea unor terți și care nu sunt în curs de procedură de executare silită.
  • Suma maximă a creditului pentru care poate fi utilizat serviciul de înregistrare a gajului imobil de la maib este de 3 milioane MDL.
  • Serviciul este disponibil doar complementar cererilor de credit cu gaj și nu poate fi utilizat separat de produsele de creditare oferite de maib

Maib – simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok