Cu Mastercard de la Moldova Agroindbank rămâneţi împreună chiar şi la distanţă!

Acum ai ocazia să te bucuri din plin de transferurile efectuate între carduri şi să te laşi surprins de premii pe tot parcursul sezonului estival! 

De astăzi lansăm campania promoţională „Rămâneţi împreună chiar şi la distanţă cu Mastercard şi Moldova Agroindbank”, la care poţi participa şi tu dacă deţii un card bancar Mastercard* emis de MAIB. Pentru a deveni eligibil în cadrul promoţiei, este necesar să efectuezi transferuri de bani de minimum 300 de lei de pe cardul tău MAIB Mastercard pe un card** Mastercard emis de o altă bancă din ţară sau de peste hotare, conform Regulamentului.

La fiecare două săptămâni, prin tragere la sorţi, poţi câştiga unul dintre cele 300 de certificate Linella în valoare de 500 lei fiecare sau chiar premiul mare al campaniei - un iPhone 11 Pro, care se va extrage pe 17 august. 

Campania se desfăşoară în perioada 15 iunie – 9 august 2020  pe tot teritoriul Republicii Moldova, iar transferurile de bani  pot fi efectuate prin serviciul P2P de la MAIB sau din aplicaţia MAIBank, la fel poţi primi banii transferaţi pe cardul Mastercard de la MAIB prin intermediul aplicaţiilor şi a paginilor web din ţară şi de peste hotare care acceptă serviciul Moneysend Mastercard. Pentru mai multe detalii referitor la desfăşurarea Campaniei, vezi Regulamentul promoţieiRămâneţi împreună chiar şi la distanţă cu Mastercard şi Moldova Agroindbank”.

Apropo, cardurile noi deschise în perioada promoţiei devin automat eligibile. Astfel, dacă încă nu ai un card Mastercard de la Moldova Agroindbank, află detalii despre funcţionalităţile acestuia şi deschide-l neîntârziat vizitând cea mai apropiată sucursală.

 * În cadrul promoţiei nu participă cardurile Maestro.
** Tranzacţiile de tip Transfer P2P între cardurile emise de aceeaşi bancă nu sunt eligibile pentru această promoţie. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok