Fii pe fază! Maib liber desemnează câștigătorii automobilelor KIA Rio X-Line

Numărătoarea inversă a început. Vineri, 7 octombrie, vor fi desemnați, prin tragere la sorți, marii câștigători ai celor două automobile KIA Rio X-Line, oferite în cadrul promoției maib ”Schimbă viteza cu maib liber”.

Începând cu orele 15:30, fii cu ochii pe Jurnal TV! Extragerea câștigătorilor va avea loc în direct cu ajutorul platformei random.org.

Fii pe fază și cu telefonul alături de tine! Fiecare câștigător va fi contactat o singură dată. În cazul în care nu va răspunde apelului telefonic, atunci câștigător va fi desemnată următoarea persoană din lista de rezervă.

În cadrul promoției ”Schimbă viteza cu maib liber. Ediția 2”, organizată în perioada 16 mai –16 septembrie 2022, au mai fost acordate 8 smartphone iPhone 13. Pentru a participa la promoție, clienții maib au efectuat lunar cel puțin o plată cu cardul maib liber, în valoare de minimum 1000 de lei.

Regulamentul și condițiile promoției sunt disponibile aici.

Maib liber – cardul tău pentru cumpărături în rate egale cu dobânda 0% în peste 5000 de magazine. Vezi aici dacă magazinul tău preferat este în lista partenerilor maib liber.

Maib liber е pentru un shopping ușor!
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok