Ia un credit pentru utilaj agricol şi participă la o tombolă cu premii valoroase

 
Vrei să optimizezi cheltuielile şi să măreşti randamentul roadei? În plin sezon simţi lipsa unei tehnici eficiente? Pentru că te înţelege, Moldova Agroindbank îţi acordă finanţarea necesară pentru achiziţia combinelor, tractoarelor sau a altui utilaj agricol performant. 
 

Finanţează procurarea tehnicii agricole în condiţii avantajoase de la parteneri şi automat participi la o mega tombolă şi ai şansa să câştigi unul dintre premiile valoroase puse în joc: 1 ATV - vehiculul perfect pentru drumuri cu denivelări, 5 sisteme de navigaţie GPS, 10 binocluri performante.
 
Beneficiază de un credit pentru procurarea tehnicii în condiţii speciale:
 
dobândă atractivă – de la 4,35% în lei;
rambursarea anticipată – 0%;
gaj – tehnica procurată;
aportul propriu constituie doar 20% din valoarea bunului;
pachet de acte simplificat şi acordare rapidă.
 
Fii în pas cu agricultura modernă, procură tehnică inteligentă, în perioada 1 martie - 30 iunie a.c., şi devino unul dintre norocoşii câştigători. Cu creditul pentru tehnica agricolă de la Moldova Agroindbank îţi realizezi rapid planurile de dezvoltare ale afacerii.
 
Mai multe detalii despre campania promoţională şi condiţiile de participare la tombolă poţi afla la partenerii noştri, în sucursalele Moldova Agroindbank din raioanele ţării sau solicitând o ofertă online.
 
Regulamentul promoţiei şi condiţiile de participare pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok