Maib anunță câștigătorii celei de-a V-a etape a promoției „Descoperă destinații noi cu maib și Visa”

Bucurie imensă pentru cei doi norocoși câștigători care au câștigat câte o călătorie romantică pentru două persoane în Paris. Alți 11 norocoși au primit valize de călătorie, rucsacuri și alte premii utile în cadrul celei de-a V-a etape a campaniei „Descoperă destinații noi cu maib și Visa”.

Felicitări câștigătorilor! Celor ce vor porni în călătorie, echipa maib le dorește o groază de impresii frumoase în fermecătorul oraș Paris și multe felicitări câștigătorilor premiilor secundare.

A mai rămas ultima etapă a promoției, participă și tu.

Efectuează lunar minim 3 tranzacții cu cardul Visa emis de maib, în valoare de peste 300 de lei fiecare și poți câștiga o excursie de neuitat în Viena, valize de călătorie, rucsacuri și alte premii utile.

Cu cât mai multe tranzacții faci, cu atât mai multe șanse ai de a câștiga o călătorie timp de 4 zile, pentru două persoane, în Viena.

În cadrul promoției sunt eligibile atât achitările efectuate în țară, cât și cele peste hotare, inclusiv plățile online și achitarea facturilor pe utilități.

Încă nu ai un card maib?
Vino la sucursală și alege cardul care ți se potrivește: Visa Classic, maib freelance, maib liber sau Visa Platinum. Avem opțiuni pentru toate preferințele.

Pentru mai multe detalii despre promoție, vezi regulamentul promoției.

La maib, vrem să-ți oferim servicii bancare simple și ușoare.

Așa că profită de această oportunitate de a călători și de a descoperi destinații noi alături de noi!

Maib – simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok