Marii câştigători ai promoţiei „Transferuri rapide cu bani în plus” şi-au luat premiile binemeritate

Moldova Agroindbank te ajută rapid şi comod să primeşti sau să transferi bani în străinătate, dar şi îţi oferă posibilitatea de a câştiga bani în plus. De aceasta s-au convins clienţii, care au beneficiat de serviciile MAIB şi au fost răsplătiţi, în cadrul promoţiei ”Transferuri rapide cu bani în plus”.


Recent, au fost desemnaţi ultimii 60 din cei 180 de câştigători ai premiilor, în valoare de 500 de lei fiecare, precum şi 3 mari câştigători, care s-au ales cu câte 5 000 de lei.

Câştigătorii şi-au împărtăşit emoţiile şi au asigurat că vor utiliza în continuare sistemele de transferuri internaţionale de bani de la Moldova Agroindbank.

Teodora din Hânceşti: “Am primit un transfer din Italia prin sistemul Western Union, care mi-a adus noroc. Am primit încă bani de care tare m-am bucurat. Mulţumesc echipei MAIB de vestea bună. Mi-am deschis şi un card bancar de care sunt foarte mulţumită, deoarece acum voi primi banii mai uşor direct pe card”. 

Angela din comuna Truşeni, mun. Chişinău: „Nu îmi vine să cred că am câştigat atâţia bani. Mereu primesc la MAIB bani din străinătate, dar nici nu am visat că pot să mai câştig ceva. Am deschis un card GAMA. Voi putea primi bani de peste hotare direct pe card, fără să mai vin la bancă, precum şi voi avea cashback la fiecare achitare. Mulţumesc, MAIB”.

Alexei din Cantemir: „Când am fost telefonat de domnişoara de la bancă eram în drum spre Bucureşti. Dacă mă telefona mai târziu nici nu mă găsea, însă norocul a fost de partea mea. Nu am crezut până ce nu am venit la bancă şi mi-am deschis un card. Abia atunci am înţeles că nu e o glumă. Voi face achitări cu el, deoarece aveţi şi alte campanii promoţionale, în cadrul cărora putem câştiga chiar şi un apartament în Chişinău”.

Promoţia ”Transferuri rapide cu bani în plus” a fost organizată în perioada 1 aprilie – 30 iunie, pentru toţi cei care au expediat sau au primit bani din străinătate. În prezent, în desfăşurare sunt şi alte campanii promoţionale, care îţi pot aduce premii extraordinare. Detalii aici.

La Moldova Agroindbank transferurile vin rapid şi cu bani în plus!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok