Moldova Agroindbank dă startul campaniei „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!”

BC „Moldova Agroindbank” SA lansează o campanie promoţională dedicată persoanelor, care primesc pensia, indemnizaţia şi alte plăţi sociale pe contul de card la MAIB.

În perioada 23 ianuarie - 23 martie 2017, posesorii unor astfel de carduri, care efectuează cel puţin două tranzacţii, devin automat participanţi ai campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” şi au posibilitatea de a primi unul din cele 200 de premii în valoare de 900 lei.

Participanţi ai campaniei pot deveni şi clienţii noi, care deschid un card la MAIB pentru încasarea pensiei, indemnizaţiei şi altor prestaţii sociale de la Casa Naţională de Asigurări Sociale.

Selectarea câştigătorilor prin tragerea la sorţi va avea loc o dată la două săptămâni. Extragerea se va efectua din numărul total de participanţi la Campanie, aleatoriu, în mod automatizat. Campania este organizată şi desfăşurată în toate filialele BC ”Moldova Agroindbank” SA pe teritoriul Republicii Moldova.

Cardul de la MAIB pentru încasarea pensiei, indemnizaţiei şi altor plăţi sociale oferă nu doar şansa de a obţine un premiu, dar şi acordă un şir de avantaje. Astfel, posesorii cardurilor pot primi dobândă la soldul păstrat în cont sau obţine un credit/un card de credit. Totodată, nu se încasează comision la achitarea cu cardul, se acordă o conectare gratuită la Internet-Banking, iar banii pot fi transferaţi la un depozit dedicat copiilor „Junior Invest”, persoanelor vârstnice „Profitabil Senior”/ ”Senior Clasic” sau oricare altul.

Mai multe detalii găsiţi în Extrasul din Programul Campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” sau apelaţi
Call Center: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok