Moldova Agroindbank lansează oferta pentru întreprinderile micro: Recalculează şi Refinanţează

Faci parte din businessul micro?

Ai contractat în grabă un credit scump? Îţi doreşti să achiţi o rată lunară mai mică şi să-ţi rămână bani pentru planuri noi?
Moldova Agroindbank vine cu o ofertă adaptată pentru situaţia ta:  refinanţarea simplă şi avantajoasă a creditelor luate la alte instituţii financiare.
 
Micro refinanţare fără comision de acordare, fără gaj şi cu rata dobânzii avantajoasă
 
Te refinanţăm cu 8.76%, în sumă de până la 1 000 000 lei, dacă eşti din businessul micro:
  • întreprinzător cu SRL, ÎI, GŢ, inclusiv şi plătitori de TVA;
  • titular al patentei de întreprinzător;
  • persoană fizică care desfăşoară activitatea de antreprenor (inclusiv care practică activitate profesională autorizată/licenţiată).
Refinanţarea va reduce plata lunară curentă, îţi vor rămâne bani liberi pentru a achita mai rapid creditul şi poţi solicita bani suplimentari pentru proiecte viitoare.
 
Mai rapid decât te aştepţi!
 
Procesul de refinanţare pare a fi unul complicat. Nu ştii de unde să îl începi, vei primi un alt credit sau nu, crezi că va dura o veşnicie. Am simplificat procedura de refinanţare: dacă ai o istorie creditară pozitivă şi ai achitat deja cel puţin 6 rate la creditele pe care vrei să le refinanţezi, te aşteptăm la MAIB doar cu actele de constituire a întreprinderii şi autorizaţia de funcţionare/licenţa.
 
Recalculează!
 
Te îndemnăm să îţi acorzi puţin timp şi să faci un calcul, pentru a vedea cât întorci lunar şi cât vei achita total la final de creditare. Să înţelegi dacă plăteşti comisioane ascunse şi, de fapt, cât te costă creditul curent ca să poţi compara.
Ca reper, la MAIB, pentru un credit de 100 000 lei, fără gaj, pe o perioadă de 12 luni, cu rata dobânzii de 8.76%, comision lunar de administrare 0.35%, rata lunară este 9 075.77 lei, DAE 16.06% şi valoarea totală plătibilă constituie 108 909 lei.
 
Refinanţează!
 
Daca ai recalculat şi economiile se văd cu ochiul liber, nu îţi rămâne decât să te bucuri de toate avantajele refinanţării pentru micro afaceri de la MAIB:
  • rata dobânzii – 8.76%;
  • comision de examinare şi acordare – 0 lei;
  • fără gaj;
  • pachet simplificat de documente;
  • beneficiezi suplimentar şi de un card business cu overdraft.
Aplică aici şi vei fi contactat de către un specialist de la Moldova Agroindbank pentru o consultaţie individuală.
Fă diferenţa şi alege ce este #MAIBun pentru tine şi afacerea ta. Beneficiază de toate avantajele creditării în cea mai mare bancă din Republica Moldova.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok