Moldova Agroindbank şi MasterCard te invită la Festivalul Internaţional de Film Berlinale

Moldova Agroindbank şi MasterCard Europe oferă clienţilor oportunitatea unică de a câştiga o călătorie pentru două persoane la un eveniment deosebit din viaţa cinematografică - Festivalul Internaţional de Film Berlinale 2018, care va avea loc în Berlin.

Toţi deţinătorii de carduri premium: MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite, emise Moldova Agroindbank participă automat în cadrul campaniei promoţionale „A fi în lumea filmului este de nepreţuit” dacă efectuează una sau mai multe operaţiuni de plată pentru bunuri şi servicii pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul POS-Terminalelor şi/sau prin Internet, în sumă de minimum 100 lei.

Câştigătorul campaniei promoţionale va beneficia de o călătorie deosebită pentru 2 persoane la cea de-a 68-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Berlinale, care va include:
  • Bilete de avion pentru cursa Chişinău – Berlin (tur-retur);
  • Transfer de la aeroport la hotel;
  • Cazare în hotel 4 stele;
  • Bilete pentru vizionarea filmelor incluse în programul Festivalului Berlinale;
  • Alte activităţi distractive stabilite de către organizatori.
În plus, deţinătorii de carduri premium emise de Moldova Agroindbank vor avea posibilitatea de a câştiga unul din cele 50 certificate cadou (1 certificat este valabil pentru 2 persoane) la Cinematograful Multiplex Patria.

Promoţia se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 15 noiembrie – 15 ianuarie 2018. Câştigătorul va fi desemnat până pe data de 22 ianuarie 2018, de către MasterCard Europe.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul PromoţieiA fi în lumea filmului este de nepreţuit” sau apelaţi Serviciul Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok