Noaptea Reducerilor cu MAIB şi MasterCard

Pe data de 17 noiembrie 2017, clienţii MAIB, deţinători de carduri Mastercard sunt aşteptaţi la Shopping MallDova pentru a profita de cele mai avantajoase preţuri la Noaptea Reducerilor!

Distracţii şi surpize frumoase îi aşteaptă pe toţi amatorii de shopping. În acest sens, cu MasterCard de la MAIB şi cu un pic de noroc, clienţii pot câştiga premii în valoare de până la 10000 lei!

Pentru comoditatea clienţilor, MAIB pune la dispoziţie cea mai simplă şi comodă metodă de achitare – contactless, care garantează comoditate la achitarea cumpărăturilor şi economisirea timpului.

În Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova vor fi organizate, cinci tombole cu premii băneşti, între orele 20:00 şi 00:00. Astfel, clienţii care vor efectua cumpărături în valoare minimă de 300 lei, achitându-le cu cardul MasterCard şi vor înregistra cecurile la reprezentanţii Centrului Comercial MallDova, vor fi înscrişi în cursa pentru premii. La fiecare oră pe parcursul evenimentului (21:00, 22:00, 23:00, 00:00) se va desfăşura câte o tombolă. În total, vor fi extrase 20 de premii în valoare de 2.000 lei.  Iar la miezul nopţii va avea loc extragerea premiilor mari - 3 premii în valoare de 10000 lei! Prezenţa participanţilor la extragerea premiilor este obligatorie.

Pentru mai multe detalii accesaţi Regulamentul Campaniei sau apelaţi Call Center: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok