Economisește pentru un an înainte! Oferta cu dobândă mai bună de sărbători

De sărbători, maib lansează o ofertă promoțională pentru cei care vor să pună bani deoparte. În perioada 15 decembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, banca îți pune la dispoziție un depozit nou „Sărbătoare cu maib”, acordat în condiții atractive și cu dobândă avantajoasă.

Depozitul poate fi deschis simplu și ușor în lei pe un termen de 365 de zile la orice sucursală maib, cu o dobândă fixă de 3.5% anual. Totuși, dacă vrei să profiți de o rată mai bună, atunci optează pentru depozitul digital, disponibil din aplicația mobilă maibank. În acest caz, obții un bonus de 0.5%, iar dobânda fixă va fi de 4% anual.

Prin maibank depozitul îl obții în câteva minute, contractul fiind semnat direct de pe telefon cu ajutorul codului unic primit prin SMS la numărul de telefon înregistrat în sistemul băncii. Mai multe informații despre depozitele digitale și dobânzile oferite poți afla aici, iar despre aplicația maibank – aici.

Depozitul nu prevede depuneri suplimentare, retrageri parțiale sau prelungire automată, iar soldul minim constituie 1 000 de lei.

Cu maib e ușor să economisești! Maibank - banca ta oriunde te-ai afla.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok