Pregăteşte-te pentru noul an de studii în mod profitabil cu MAIB şi Visa

Pregătirile pentru noul an de studii sunt în toi şi ar putea lăsa o gaură în bugetul tău. Pentru a economisi bani şi a cumpăra tot ce îi trebuie copilului tău pentru şcoală, inclusiv îmbrăcăminte, încălţăminte, gadget-uri sau articole de birotică, alege să plăteşti cu cardul Visa de la MAIB în magazinele Maalex sau pe site-ul www.smart.md.
 

Pe lângă calitate şi originalitate, de care are nevoie fiecare şcolar, cumpărăturile la “Maalex” sau cele online de pe www.smart.md  îţi aduc reduceri:
  • 5% la toate comenzile de pe pagina web www.smart.md. Gama de mărfuri este vastă şi satisface orice necesitate: telefoane mobile, laptopuri şi diferite accesorii, echipamente sportive, articole de birotică şi îmbrăcăminte. Suma maximă a reducerii este de 400 de lei.
  • 25% la genţile şi rucsacurile de la “Maalex” - un brand care creează genţi comode şi funcţionale din piele ecologică. Aici poţi cumpăra rucsacuri monocromatice şi genţi clasice, care sunt atât încăpătoare, cât şi universale. Aceste articole vor completa în mod ideal orice ţinută şi se vor combina cu uniforma şcolară a copilului tău. 
Promoţia este valabilă până pe 30 septembrie. Mai multe detalii pe site-ul www.visa.md 
 
Cu cardul Visa de la Moldova Agroindbank pregătirile pentru noul an şcolar sunt mai profitabile.
 
Încă nu ai un card Visa de la MAIB? Comandă unul prin aplicaţia mobilă MAIBank sau vino o singură dată la MAIB, pentru a depune cererea de emitere. După ce cardul e gata, o să ţi-l livrăm la orice adresă indicată de tine în cerere. Mai multe informaţii despre serviciul de livrare a cardurilor aici.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok