Primele aspiratoare robot din promoţia MAIB şi Mastercard şi-au găsit stăpânii

Victor Brenister, Loreti Lefter şi Ion Sorici sunt primii câştigători ai campaniei promoţionale „Achită cu cardul Mastercard şi urcă la etajul tău! Câştigă un apartament în Chişinău”, în care contează plăţile făcute cu un card Mastercard de la Moldova Agroindbank. Ei au primit câte un aspirator robot, însă fiecare din ei are posibilitatea de a obţine marele premiu al promoţiei - un apartament în Chişinău. 
 
Felicităm câştigătorii, le mulţumim pentru participare şi le dorim să utilizeze mai departe cardul Mastercard.
 
Promoţia noastră continuă! Fiecare plată de peste 300 de lei cu un card Mastercard de la MAIB, în magazine sau online, înseamnă o şansă de câştig. Toate tranzacţiile intră la tragere la sorţi şi te poţi număra printre norocoşii câştigători ai unui aspirator robot, extragerile fiind organizate lunar. La sfârşitul anului va fi desemnat câştigătorul marelui premiu – un apartament în Chişinău. 
 
Dacă încă nu ai un card Mastercard de la MAIB, îţi propunem să deschizi unul din colecţia GAMA şi să profiţi de mai multe avantaje: 
 
cashback de până la 15%;
zero comisioane;
cardul de debit se transformă uşor în card de credit;
servicii premium etc.
 
Cum să-l deschizi? Comandă cardul prin aplicaţia mobilă MAIBank sau vino o singură dată la MAIB, pentru a depune cererea de emitere. După ce cardul e gata, o să ţi-l livrăm gratuit la orice adresă indicată de tine în cerere. Mai multe informaţii despre serviciul de livrare a cardurilor aici.
 
Pentru detalii despre promoţia, desfăşurată până pe 31 decembrie 2021, accesează Extrasul programului sau apelează Contact Center la numărul 1313.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok