Privilegii noi în timpul călătoriei cu cardul Premium Mastercard de la maib

Călătoriile devin mult mai plăcute, dacă deţii un card Premium Mastercard de la maib.

Până la sfârşitul anului curent poţi beneficia de transferuri gratuite spre/de la aeroportul internaţional Chişinău, solicitând o maşină de taxi prin aplicaţia iTaxi şi folosind orice card Premium Mastercard de la maib.
 
Pentru a beneficia gratuit de servicii de taxi este necesar:
 
• să deţii un card Premium Mastercard de la maib (Mastercard World Elite, Mastercard Platinum, maib gama); 
• să ai instalată în smartphone aplicaţia mobilă iTaxi sau să o instalezi în perioada promoţiei, pe care o poţi descărca din App Store sau Google Play;
• să adaugi cardul Premium Mastercard în aplicaţia iTaxi ca metodă de plată;
• să comanzi o călătorie cu maşina de orice clasă spre/de la aeroportul din Chişinău şi să alegi ca metodă de plată orice card Premium Mastercard de la maib.
 
Costul călătoriei este calculat automat cu o reducere de 100%. Promoţia este valabilă pe teritoriul municipiului Chişinău şi oraşului Ialoveni, iar deţinătorul cardului Premium Mastercard poate beneficia de 2 călătorii gratuite pe lună, pe întreaga perioadă a promoţiei.
 
Cardul Premium Mastercard de la maib îţi oferă mai multe privilegii în timpul călătoriei. În special, poţi beneficia de testarea gratuită PCR pentru COVID-19 în laboratoarele medicale Alfa Diagnostica, dacă planifici o vacanţă în străinătate. Detalii aici.
 
Încă nu ai un card Premium  Mastercard de la maib? Îţi propunem să deschizi un card gama şi să profiţi de mai multe avantaje, cu care vine la pachet: cashback de până la 15%, zero comisioane, cardul de debit se transformă uşor în card de credit, servicii premium etc.
 
Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul oficial al campaniei sau paginile web mastercard.md şi itaxi.md.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok