Totul.online – soluţia pentru creşterea vânzărilor tale în online

Vrei să beneficiezi de un magazin online gata pregătit, pe care doar plasezi produsele, primeşti comenzile şi realizezi livrarea? Marketplace-ul www.Totul.online îţi oferă platforma online necesară pentru a crea propriul magazin şi a-ţi comercializa marfa cu achitarea acesteia direct în cont, la costuri minime.

Recent lansat de Moldova Agroindbank, Totul.online, oferă antreprenorilor care nu deţin un site de vânzări propriu sau doresc un canal suplimentar de vânzări oportunitatea de a utiliza o platformă gata creată. ”Supermarketul” Totul.online nu necesită nici un fel de investiţii pentru dezvoltare sau promovare, însă oferă agenţilor economici posibilitatea de comercializare a bunurilor online: rapid, uşor, cu achitare direct în cont.
 
Cum funcţionează Marketplace-ul Totul.online?
Practic, odată ce ai încărcat marfa pe Totul.online, tot ce trebuie să faci e să primeşti comenzile, livrând operativ cumpărăturile către clienţi. Banca va promova şi va stimula cumpărăturile pe platformă.
Printre beneficiile de care te poţi bucura în calitate de comerciant sunt funcţia integrată de acceptare a plăţilor cu cardurile bancare, faptul că vinzi marfa la preţul stabilit de tine, fără adaos comercial din partea băncii ş.a. 
 
Costuri avantajoase pentru businessul tău!
Deschiderea magazinului propriu pe Totul.online şi suportul tehnic necesar sunt gratuite. Iar dacă devii vânzător pe Totul.online până la finele anului beneficiezi şi de 0 lei comision pentru mentenanţa lunară a modulului E-commerce, pe o perioadă de 6 luni, timp în care te vei convinge de utilitatea şi plus valoarea care o va aduce afacerii.
 
Beneficiază şi tu de avantajele proiectului şi valorifică la maximum propriul tău magazin online! Companii din domeniul distribuţiei de carte, produse pentru copii, gadgeturi, cosmetice ş.a. sunt deja prezente pe această platformă şi se bucură de vânzările realizate prin intermediul marketplace-ului Totul.online.

Poţi aplica chiar acum pentru crearea contului de vânzător: https://bit.ly/aplica_totul_online

Iar pentru detalii suplimentare, ne poţi apela la: 1313  /  +373 69 361 510 sau scrie un mesaj la admin@totul.online

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok