cu ipoteca de la maib, creezi amintiri acasă

credit imobiliar de la maib

Promoția „Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă” face procurarea unei locuințe cu adevărat memorabilă. Vor fi oferite 30 de sejururi în cinci locații alese anume pentru a te ajuta să trăiești la maxim acest moment special din viața ta.

Ce trebuie să faci pentru a participa la tombolă?

  • Să iei un credit imobiliar de la maib în sumă de cel puțin 700 de mii de lei.
  • Pentru a-ți garanta participarea, este obligatoriu să completezi formularul de înregistrare.

Perioada campaniei: 25 aprilie – 31 iulie 2024.

Care sunt locațiile incluse în promoție?

Fiecare sejur este pentru două persoane și include o noapte de cazare, o cină specială și alte experiențe specifice locului.

La BERD`S, poți savura o experiență gastronomică desăvârșită și te poți relaxa la SPA, la Château Purcari poți degusta cele mai fine vinuri admirând peisaje pitorești, iar la Crama Mircești ai ocazia să te bucuri de gustul autentic al bucatelor într-o atmosferă tradițională. Clienții care vor câștiga un sejur la Castel Mimi se vor delecta într-o atmosferă exclusivistă și vor face o incursiune în istorie, iar cei care vor ajunge la  Et Cetera vor învăța din secretele vinificației departe de agitația orașului.

Pe durata promoției vor fi organizate trei extrageri în cadrul cărora vor fi stabiliți câte 10 câștigători. Toate detaliile sunt disponibile în regulamentul oficial și în sucursalele maib.

lasă numărul tău de telefon și te contactăm ca să discutăm despre dorințele tale

îți garantăm siguranța informațiilor oferite la completarea cererii online
Mulțumim!

Atenție!

se permite doar o cerere în decurs de 24 ore Deja există o cerere în lucru parvenită pe numele tău în ultimele 24 ore. Revino mai târziu pentru a avea posibilitatea să perfectezi altă cerere

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok