Evenimentele marca maib – pentru afaceri care vor să crească

La început de an, când suntem obișnuiți să facem noi planuri, dar și totaluri ale anului precedent, ne-am simțit  mândri de toate evenimentele inspiraționale pe care le-am organizat și prin care am reușit să stabilim noi conexiuni. 2023 a fost anul în care ne-am propus să construim un adevărat ecosistem dedicat educației financiare și dezvoltării antreprenoriale.

O parte din rezultate în cifre:

1

brunch cx BB

3

seminare

2

webinare

5

sesiuni de instruire

3

BB division meet-up

8

expoziții agro

6

expoziții non-agro

6

parteneriate

+2000

clienți înregistrați

+500

clienți prezenți fizic

+20

speakeri&experți invitați

+100 000

vizualizări online

Cu mândrie, maib mulțumește partenerilor, clienților, experților și speakerilor care au contribuit la succesul acestor evenimente. De asemenea, exprimăm recunoștința pentru susținerea oferită de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Uniunea Europeană pentru organizarea sesiunilor de instruire în management financiar dedicate antreprenorilor.

Suntem recunoscători experților și speakerilor care au adus notorietate și expertiză evenimentelor noastre: Ana Nicolăescu, Ruslan Uskov, Alexei Burciu, Traian Chivriga, Vlad Vedrasco, Alexei Panin, Nadejda Coțaga, Daniela Secinschii, Olga Melnicenco, Elena Crangaci, Elvira Coroi.

Moderarea de excepție a panelurilor de la Conferința „Noi Piețe de Desfacere pentru Produsele Autohtone” a fost posibilă datorită profesionalismului și experienței dovedite de Veronica Arpintin, Diana Crudu și Igor Strechii.

Maib exprimă mulțumiri participanților și viitorilor clienți, cu încredere că doar împreună putem construi și dezvolta afaceri. Anul 2023a fost unul de succes datorită implicării și interesului manifestat de mediul de afaceri față de toate evenimentele organizate sub egida maib business.

Echipa maib este nerăbdătoare să creeze noi oportunități de succes în noul an 2024, alături de antreprenorii care vor cu adevărat să se dezvolte.

Fii cu ochii pe maib și treci afacerea la nivelul următor.

În 2024, tu conduci.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok