MAIB are cea mai bună echipă de fotbal corporativă

Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive 2018 a desemnat cei mai merituoşi sportivi ai anului, iar echipa de fotbal a Moldova Agroindbank a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună echipă corporativă”. 

Titlul, deşi neaşteptat,  reprezintă o recunoaştere a meritelor obţinute de echipă pe parcursul anilor şi o apreciere a succeselor în teren repurtate de angajaţii băncii, pasionaţi de balonul de fotbal – Artur Căldare, Dumitru Turcu, Iurie Gîrlă, Dorian Podlisnic, Gheorghe Muntean, Alexandru Hentov, Ivan Buga, Eugeniu Drozdov, Anatolie Mîrzenco, Ştefan Timofti, Sergiu Puiu, Alexandru Paingu, Leonid Bacilo, Ion Covali, Ştefan Profir, Vadim Culea, Igor Nartea, Mihai Nartea, Ilie Ursachila, Vladislav Bodrug. 

Prezent la ceremonie, Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere, a declarat: “MAIB este activ implicată în desfăşurarea unui şir de proiecte de responsabilitate socială, inclusiv sportive, deoarece considerăm că este de datoria fiecăruia să contribuie la dezvoltarea durabilă a societăţii.  Premiul oferit ne onorează şi motivează să promovăm modul sănătos de viaţă şi să inspirăm comunitatea să ne urmeze exemplul”.  

 “Deşi suntem dedicaţi unui domeniu care implică sobrietate, cifre şi rapoarte, am dezvoltat o mare pasiune pentru fotbal care reuşeşte de fiecare dată să ne schimbe în bine. Mulţumim conducerii Moldova Agroindbank pentru susţinerea constantă pe care ne-o acordă şi Asociaţiei Presei Sportive pentru aprecierea pasiunii pentru fotbal a echipei noastre bancare. Este o onoare să primim o asemenea distincţie şi să fim laureaţi alături de titani ai sportului moldovenesc”, a declarat Ivan Buga, manager credite în cadrul Moldova Agroindbank.

În anul 2018 echipa de fotbal a MAIB a trecut la activ mai multe succese importante, inclusiv: în luna noiembrie s-a impus victorios în faţa campioanei ediţiei de primăvară - echipa Arsenal (1-0); în decembrie - s-a impus victorios în faţa unor foste glorii ale fotbalului moldovenesc – Ion Testimiţeanu, Valeriu Andronic, Adrian Bogdan ş.a (3-2); locul III în cadrul turneului ”Open Cupa Presei la Futsal”; locul II în cadrul Campionatului de mini-fotbal - ediţia primăvară 2018; locul 3 în cadrul competiţiei ”Olympic Fest din PMAN”; se află în fruntea clasamentului în cadrul Turneului de futsal ”FootbaLeague ediţia toamnă/iarnă 2018”; a participat destoinic în cadrul Turneului internaţional – ”Marco Aurelio Cup”. Până la sfârşitul anului, echipa va juca în cadrul ultimei etape din prima fază a campionatului de mini-fotbal, unde se va decide dacă rămâne în postura de Campioana de Toamnă a turneului. 

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok