Maib invită mediul de afaceri la conferința „Crește energia afacerii prin resurse regenerabile”

Situația din domeniul energetic impactează afacerile, afectează competitivitatea produselor și serviciilor, pune pe pauză planurile de dezvoltare a afacerilor. E o perioadă dificilă, cu multiple provocări, dar care ar putea fi transformate în oportunități.

În acest context, maib invită antreprenorii și toți actorii interesați de domeniul sectorului energetic să participe la conferința „Crește energia afacerii prin resurse regenerabile”.

Evenimentul va avea loc pe 4 noiembrie a.c., între ora 13:00 și 17:00. Speakerii conferinței vor fi membri ai top managementului maib - Giorgi Shagidze, Președintele maib, Andrii Glevatskyi, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere, și Macar Stoianov, Consultant Financiar al maib, precum și reprezentanți ai Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, ANRE, Premier Energy.

Invitații vor aborda o varietate de subiecte care derivă din tematica evenimentului, inclusiv:

  • Situația în sectorul energetic la nivel macroeconomic;
  • Cadrul legislativ actual referitor la măsurile de sprijin pentru instalațiile de producere a energiei electrice din surse regenerabile și anume sursele solare și eoliene;
  • Programe și planuri de dezvoltare a sectorului energetic alternativ;
  • Subvenționarea și alte beneficii;
  • Autorizarea și racordarea. Pașii necesari de parcurs.

Clienții maib, care deja au realizat proiecte de acest fel, vor împărtăși din experiența lor valoroasă, iar diverși furnizori de utilaje vor oferi sfaturi și recomandări în ceea ce ține de alegerea tehnologiilor.

De asemenea, conferința va include și o rundă de întrebări și răspunsuri, participanții fiind îndemnați să abordeze aspectele care îi afectează și îi interesează cel mai mult.

Conferința este gratuită, cu înregistrare prealabilă, și se va desfășura în format hibrid (prezență fizică sau online).

Pentru înregistrare, completează chestionarul de mai jos. Ulterior vei primi invitația personalizată.

Unim eforturi – dezvoltăm afaceri.

Maib – simplu și ușor!

Vreau să mă înregistrez

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok