Maib invită mediul de afaceri la seminarul „Politica Fiscală 2024: Instrumente de optimizare fiscală. Facilități pentru atragerea și menținerea angajaților”

Adorăm provocările și subiectele economice de primă importanță. Tocmai de asta, invităm antreprenorii la un nou seminar în stilul maib business, la care să discutăm despre noile măsuri fiscale care intră în vigoare din 1 ianuarie 2024. În cadrul acestui eveniment ne propunem să navigăm prin cele mai importante modificări în materie de „Impozit pe venit” și să analizăm impactul acestora asupra diverselor modele de business. La fel, vom vorbi despre cum ar trebui companiile să aplice noile instrumente de atragere și menținere a angajaților.

În cadrul seminarului vom discuta următoarele subiecte:

  • Stimulentele fiscale și noile tipuri de facilități pentru angajați, categoriile de cheltuieli suportate de angajator deductibile în scopuri fiscale.
  • Noul mecanism privind stimularea de capital prin prisma achitării dividendelor beneficiarilor plăților de stimulare.
  • Matricea și noile reglementări de aplicare a regimului fiscal al agenților economici subiecți ai sectorului IMM.
  • Noile reglementări privind „Calculul impozitului pe venit” și determinarea creșterii de capital al persoanelor fizice.

Formatul seminarului: fizic, gratuit. Participarea fizică în sală va avea loc doar în baza înregistrării prealabile. Pentru participare, click pe link.

Data: marți, 5 decembrie, 2023

Ora: 10:00-12:00

Adresa: sala de ședinte et.1, maib park, str. 31 August 1989 nr. 127, Chişinău

Expert: Ana Nicolaescu, doctor în științe economice, conferențiar universitar și administrator NGA Accounting SRL

Unim eforturi – dezvoltăm afaceri. Cu maib e simplu și ușor.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok