Maib și Mastercard te invită la Street Food Festival în Bălți

Maib și Mastercard anunță organizarea în premieră în municipiul Bălți a celui mai mare eveniment gastronomic – Street Food Festival, care va avea loc timp de două zile - pe 25 și 26 iunie, începând cu ora 11:00, în Piața Vasile Alecsandri.

Evenimentul este dedicat bucătăriei în aer liber, așa că te invităm să savurezi din zecile de experiențe gastronomice care vor fi create de diverși producători locali.

Pe lângă bucatele delicioase din carne, pește, legume și fructe proaspete, vei avea parte de băuturi răcoritoare cu și fără alcool, DJ Vzorov va mixa cele mai tari hituri, iar începând cu ora 18:00 vei avea parte și de un concert LIVE, ca să simți și să savurezi din atmosfera incendiară de vară.

Pe 25 iunie vor evolua Marej, Nemax, Olia Tira și Adriana Ochișanu, iar pe 26 iunie Satoshi, Serghei și Irina Kovalsky - Formația „Lume” și Lia Taburcean. 

Alege să petreci ultimul weekend din iunie gustând din aromele verii alături de familie și prieteni!

Maib și Mastercard, partenerii generali ai evenimentului, susțin achitarea cashless și te îndemnăm și pe tine să fii cool și să achiți la festival cu cardurile bancare, telefonul sau alt gadget care acceptă funcția de plată contactless. Pentru achitarea cu cardurile Mastercard de la maib ai ocazia să câștigi premii pentru bucătăria ta sau numai bune de luat în călătorii.

Dacă încă nu ai un card Mastercard de la maib, nici o grijă! Îl poți obține gratuit la zona foto maib și Mastercard de la festival.

Ne vedem la festival?

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok