Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​1 000 000 de carduri Visa emise de MAIB 19.08.2019

​1 000 000 de carduri Visa emise de MAIB

Mulţumim clienţilor pentru performanţa comună

Moldova Agroindbank a emis cardul VISA cu numărul 1 000 000, un motiv în plus de a sărbători performanţele comune pe care zi de zi le obţinem împreună cu clienţii.

Astăzi un card VISA de la MAIB oferă clienţilor: siguranţa banilor; comoditatea gestionării mijloacelor financiare; rapiditatea efectuării plăţilor datorită tehnologiei Contactless; plăţi simple şi securizate în mediul online; posibilitatea utilizării cardului atât în ţară, cât şi peste hotare în reţeaua comercianţilor care afişează sigla sistemului internaţional de plăţi etc.

“Cu gratitudine pentru un parteneriat cu succes” - este mesajul primit de MAIB din partea VISA International cu ocazia emiterii cardului milionar.

“Cu recunoştinţă pentru performanţa comună” – este mesajul pe care îl adresează întreaga echipă Moldova Agroindbank clienţilor băncii – pentru încredere şi performanţele obţinute.
 
MAIB şi sistemul de plăţi Visa International au o istorie frumoasă de parteneriat începând cu anul 2002. În aceşti 17 ani Moldova Agroindbank a devenit cel mai important acceptant şi emitent al cardurilor VISA în Republica Moldova.
 
Recent, Moldova Agroindbank a lansat în premieră pentru piaţa bancară din ţară posibilitatea de achitare în rate prin utilizarea cardului bancar, primul card de cumpărături fără dobândă – LiberCard,  oferit clienţilor exclusiv prin cardul „Visa Rewards”. 
 
Lucrăm continuu pentru a oferi noi avantaje şi funcţionalităţi clienţilor Moldova Agroindbank.  Să performăm împreună!