Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
100% digital! Comandă un card de plată prin aplicaţia mobilă MAIBank, cu livrare gratuită până la uşă 11.02.2021

100% digital! Comandă un card de plată prin aplicaţia mobilă MAIBank, cu livrare gratuită până la uşă

Pentru că ştim că timpul tău e preţios, Moldova Agroindbank vine cu o inovaţie bancară, completând lista soluţiilor pe care le poţi accesa de la distanţă – comanda cardului şi livrarea lui la orice adresă prin aplicaţia mobilă MAIBank.Astfel, Moldova Agroindbank îţi oferă un alt mod de a face banking: simplu, inteligent şi 100% digital, confirmându-şi încă o dată statutul de cea mai digitalizată bancă din ţară.
Acum nu mai e necesar să vii de două ori la bancă pentru un card, deoarece îl poţi deschide şi comanda acasă în două clickuri prin App MAIBank.
 
Click 1. Deschide un card nou
Prin MAIBank ai oportunitatea de a deschide un card nou, selectându-l din oferta generoasă a sistemelor internaţionale de plăţi Visa, Mastercard si American Express. Alegi cardul dorit, după care completezi şi semnezi cererea electronică de emitere a acestuia.  
 
Click 2. Comandă livrarea la adresa dorită
După completarea datelor pentru emiterea cardului, vei bifa opţiunea ”Livrare card” şi vei indica adresa unde vrei să-l primeşti.
Livrarea se efectuează în decurs de 7 zile lucrătoare de către Nova Poshta Moldova în orice localitate din ţară. Curierul îţi va aduce cardul la data şi ora stabilită de comun acord. 
Pentru siguranţa banilor tăi din cont, cardul este transmis inactiv şi fără PIN-codul setat. Ai 2 metode de a primi codul de activare: prin App MAIBank sau expediind un SMS cu ultimele 4 cifre ale cardului la numărul scurt 6242. După ce primeşti codul de activare, mergi la orice bancomat MAIB şi setezi PIN-codul pe care doar tu îl vei cunoaşte.
Noul serviciu vine la pachet cu o ofertă bună – până pe 11 martie a.c. cardul deschis prin aplicaţia mobilă va fi livrat absolut gratuit până la uşa ta.
 
Alte detalii importante:
 
Campania promoţională 100% digital! Comandă un card de plată prin aplicaţia mobilă MAIBank, cu livrare gratuită până la uşă se desfăşoară în perioada 10 februarie - 11 martie a.c.
La promoţie participă clienţii MAIB care au instalat în telefonul mobil aplicaţia MAIBank.
Prin serviciul de curierat poţi primi următoarele tipuri de carduri: GAMA Universal; GAMA Start; GAMA Premium; Mastercard Platinum; Mastercard Gold Debit; Visa Platinum PayWave, Visa Gold Debit; Amex Green Debit MDL; Amex Gold Debit MDL; Amex Green Debit USD; Amex Gold Debit USD; Amex Green Debit EUR; Amex Gold Debit EUR.
Serviciul de livrare a cardului este disponibil pe întreg teritoriu al Moldovei, cu excepţia localităţilor din stânga Nistrului şi municipiul Bender.
După finalizarea campaniei promoţionale, costul standard al serviciului va fi de 40 de lei. Banii vor fi reţinuţi automat din contul de card.
Cardul este livrat inactiv şi fără PIN-cod pe care îl vei seta de sine stătător la orice bancomat MAIB.
 
Nu ai încă un card bancar de la MAIB? Te aşteptăm pentru o primă vizită la bancă ca să depui cererea de emitere a primului tău card MAIB. Şi ca să nu faci două drumuri la bancă poţi face comanda livrării cardurilor la sucursală. Când primeşti cardul, instalează în telefon aplicaţia mobilă MAIBank care îţi va deschide drumul către bankingul mobil.
 
Aplicaţia MAIBank poate fi descărcată gratuit din magazinele de aplicaţii:
 
▪️ GooglePlay: https://bit.ly/3ndYPg2
▪️ AppStore: http://apple.co/3iLeuSA
▪️ Huawei AppGallery: https://bit.ly/2UzbUUp
 
Cu App MAIBank ai o bancă întreagă în telefonul tău mobil.