2% este superputerea ta! Când, cum și unde poți direcționa cele 2% din impozitul tău anual pe venit

În fiecare an, când vine momentul să completezi declarația privind impozitul pe venit, ai ocazia să faci un gest de solidaritate și responsabilitate față de comunitate - să direcționezi 2% din impozitul pe venit pentru cauze care contează pentru tine.

Direcționarea a 2% din impozitul pe venit către organizațiile nonguvernamentale este una dintre tradițiile anuale din portofoliul de fapte bune ale echipei maib, iar anul acesta nu este o excepție. Așadar, te îndemnăm ca prin acest gest simplu și ușor să contribui și tu la construirea unei societăți mai echitabile și mai empatice.

Tu decizi unde vor ajunge banii tăi: la programe educaționale, către organizații care luptă pentru drepturile omului, protejarea mediului înconjurător, care sprijină persoanele social-vulnerabile sau altele. Accesează aici lista completă a beneficiarilor și alege proiectul care îți este cel mai aproape sufletește.

Iată cum poți direcționa 2% din impozitul tău anual:

  1. depune Declarația cu privire la impozitul pe venit (CET18) până la data de 30 aprilie 2024 pe www.servicii.fisc.md sau offline la direcțiile Serviciului Fiscal de Stat.
  2. solicită direcționarea a 2% din impozitul anual pe venit către o singură entitate non-comercială sau unitate de cult.

Iulia Bogușevschi, Șefă Comunicare Corporativă maib:
„Credem în puterea faptelor bune, în empatie, suport și implicare, iar asta ne motivează pe fiecare individual și, prin urmare, pe noi ca echipă să fim alături de cei care au nevoie cel mai mult. An de an, maib încurajează angajații să direcționeze 2% din impozitul anual pe venit către organizațiile nonguvernamentale, a căror activitate o apreciază și aleg să o susțină. Este parte din modul nostru de a promova binele și a face un bine.”

2% este superputerea ta (youtube.com)

2% este superputerea ta pe care o poți valorifica chiar acum. Până la finele lunii aprilie depune declarația cu privire la impozitul pe venit și direcționează 2% din impozitul anual pentru o cauză socială!

Împreună construim o comunitate mai bună!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok