A doua tranșă a donației maib - transferată în contul special de asistență umanitară a refugiaților din Ucraina

Maib și-a intensificat eforturile de ajutorare a refugiaților ucraineni din țara noastră, anunțând în luna februarie o donație estimată la circa 10 milioane de lei către fondul special de susținere a refugiaților deschis de Guvern.

Lunar, maib donează o sumă fixă pentru fiecare tranzacție realizată cu un card de debit sau de credit emis de bancă și pentru fiecare plată efectuată la orice terminal POS și online. Deținătorii de carduri maib care doresc să susțină această inițiativă sunt îndemnați să utilizeze cardurile cât mai frecvent posibil, pentru a spori suma donată fondului de sprijin pentru refugiați.

Prima tranșă de 1 522 809 lei, acumulată în baza tranzacțiilor din luna februarie și a salariilor lunare integrale ale membrilor Consiliului băncii și a Președintelui maib, precum și din donațiile membrilor Comitetului de Conducere a fost transferată în luna martie în contul pentru susținerea poporului ucrainean.​​

Cea de-a doua tranșă a donației în valoare de de 392 725 lei, bazată pe tranzacțiile din luna martie ale clienților băncii, a fost transferată în luna aprilie în fondul de susținere a refugiaților.

Suplimentar, alte 251 057,36  lei au fost donate de către clienții și angajații maib la contul special „Help Ukraine” prin intermediul maibank și la terminalele de autoservire.

Suntem alături de poporul ucrainean!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok